Как стать суперзвездой маркетинга. Необычные правила, благодаря которым победно зазвенит ваш кассовый аппарат - Джеффри Фокс (978-5-9614-5898-5)

Как стать суперзвездой маркетинга. Необычные правила, благодаря которым победно зазвенит ваш кассовый аппарат - Джеффри Фокс (978-5-9614-5898-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 253
253 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5898-5
  • Код товару: 323244
Основні характеристики
Назва оригіналу: How to Become a Marketing Superstar
Редактор: П. Суворова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Як стати суперзіркою маркетингу. Незвичайні правила , завдяки яким переможно задзвенить ваш касовий» Джеффрі Фокс

Ця чарівна книга розповість про те, як перетворитися в професійного маркетолога, який з кожним днем ??знаходить все більше клієнтів і виключає всі непотрібні витрати на неефективну рекламу, економлячи свій час і бюджет компанії. Автор стверджує, що ні в якому разі не можна економити сир, який буде додано до піцу - тобто, маркетолог повинен вміти запропонувати клієнтові не менше, а більше. Чому варто прочитати цю книгу? Тому, що вона дає відповіді на безліч важливих питань: Що допомагає вигравати компаніям-суперзіркам? З яких причин безліч клієнтів щодня звільняють працівників компаній? Як діляться клієнти на "потрібних" і "невідповідних" Яким чином можна вірно продати користь, яку планується отримувати від продукції? Методи утримання клієнтів Визначення ступеня ризику при продажу: товари не вміють продавати себе самостійно Суперзірки маркетингу обожнюють бренди - як стати хранителем бренду? Зрозумілий і доступний, живий і легкий авторський стиль Кому адресована книга? Всім фахівцям, що працюють в сфері маркетингу - керівники і менеджери, власники середнього і малого бізнесу, люди, лише планують створювати власну справу. Про автора: Джеффрі Джеймс Фокс є творцем і керівником консалтингової компанії Fox Co., яка спеціалізується на стратегічному маркетингу. Автор безлічі книг по бізнесу, консультант і експерт в сфері стратегічного маркетингу, творець ефективних тренінгових програм. Фокс входить до Ради піклувальників Трініті Коледжу в Хартфорді, проживає в штаті Коннектикут.

Купити книгу «Як стати суперзіркою маркетингу. Незвичайні правила , завдяки яким переможно задзвенить ваш касовий» Джеффрі Фокс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як стати суперзіркою маркетингу. Незвичайні правила , завдяки яким переможно задзвенить ваш касовий" (Джеффрі Фокс) з ISBN 978-5-9614-5898-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How to Become a Marketing Superstar
Редактор
П. Суворова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
228
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джеффрі Фокс

Рецензії на книгу «Як стати суперзіркою маркетингу . Незвичайні правила , завдяки яким переможно задзвенить ваш касовий».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами