Фрикономика. Экономист-хулиган и журналист-сорвиголова исследуют скрытые причины всего на свете - Стивен Дабнер, Стивен Левитт (978-5-9614-5765-0)

Фрикономика. Экономист-хулиган и журналист-сорвиголова исследуют скрытые причины всего на свете - Стивен Дабнер, Стивен Левитт (978-5-9614-5765-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 318
318 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5765-0
  • Код товару: 323240
Основні характеристики
Назва оригіналу: Freakonomics
Перекладач: Павло Миронов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Фрікономіка. Економіст - хуліган і журналіст - шибайголова досліджують приховані причини всього на» Стівен Дабнер , Стівен Левітт

Повністю змінивши і перевернувши звичні стереотипи і уявлення про основні закони економіки, це провокаційне видання перетворилося на світовий бестселер. Видатний економіст Стівен Левітт і талановитий журналіст Стівен Дабнер вирішили розкрити всі секрети і механізми економіки, спробувавши безпосередньо зв'язати їх з психологією людини. Торгівля креком і організована злочинність, ку-клукс-клан і сайти знайомств, прорахунки в системі освіти і аборти, сучасні зміни в роботі поліцейських і багато-багато іншого - все, що складає наше повсякденне життя і рутину оточуючих людей, може сміливо розглядатися і бути проаналізовано крізь призму економіки. І повірте, це чтиво набагато цікавіше, ніж найкрутіший детектив!

Купити книгу «Фрікономіка. Економіст - хуліган і журналіст - шибайголова досліджують приховані причини всього на» Стівен Дабнер , Стівен Левітт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Фрікономіка. Економіст - хуліган і журналіст - шибайголова досліджують приховані причини всього на" (Стівен Дабнер , Стівен Левітт) з ISBN 978-5-9614-5765-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Freakonomics
Перекладач
Павло Миронов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Стівен Дабнер , Стівен Левітт

Рецензії на книгу «Фрікономіка . Економіст - хуліган і журналіст - шибайголова досліджують приховані причини всього на ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами