Стратегический менеджмент по Котлеру. Лучшие приемы и методы - Филип Котлер, Роланд Бергер, Нильс Бикхофф (978-5-9614-5582-3)

Стратегический менеджмент по Котлеру. Лучшие приемы и методы - Филип Котлер, Роланд Бергер, Нильс Бикхофф (978-5-9614-5582-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 316
316 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5582-3
  • Код товару: 323239
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Quintessence of Strategic Management
Перекладач: Ірина Матвєєва
Редактор: Наталія Нарцисова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Стратегічний менеджмент по Котлеру. Кращі прийоми і методи» Нільс Бікхофф , Роланд Бергер , Філіп Котлер

Книга розповість про премудрості стратегічного менеджменту. Максимум інформації, якою необхідно володіти, щоб вижити в умовах досить жорсткої конкуренції. Всі основні ідеї теорії, яка розглядається, доповнені безліччю реальних і вигаданих прикладів з різних областей бізнесу. Чому цю книгу обов'язково потрібно прочитати? Та тому, що написав її Філіп Котлер - найлегендарніший бізнес-гуру, який створив "Біблію маркетингу". Книги автора розійшлися по світу в кількості трьох мільярдів копій, переведені на два десятка мов Видання пропонує квінтесенцію стратегічного менеджменту Прочитавши книгу, кожен зможе скласти повне і всебічне враження щодо процесу стратегічного менеджменту, ближче познайомитися з основними інструментами і зрозуміти, яким чином вони працюють і взаємодіють Кому варто прочитати книгу? Всім керівникам і тим, хто мріє створювати успішні ефективні стратегії, приймати тільки вигідні і правильні рішення, ведучи компанію і її співробітників до успіху. Про авторів: Філіп Котлер є професором міжнародного маркетингу в престижній Kellog Graduate School of Management, що функціонує при Північно-Західному університеті. Написав самостійно і в співавторстві 15 книг, особливо серед них варто відзначити Marketing Management, якій видання Financial Times присвоїло титул однієї з кращих п'ятдесяти книг по бізнесу, написаних в усі часи. Філіп входить в правління Американської асоціації маркетингу, проводить консультації по маркетингових стратегіях для великих організацій не тільки в США, але і інших країнах світу. Роланд Бергер - почесний голова ради директорів відомої компанії Roland Berger Strategy Consultants. Активно читає лекції студентам Бранденбурзького технічного університету, є професором консалтингу в області менеджменту. Входить в консультативні та наглядові ради безлічі організацій, серед яких є популярні гіганти. Нільс Бікхофф - професор зі ступенем магістра і доктора наук в сфері бізнес-адміністрування. У 2005 році організував свою компанію, де дає консультації для керівників щодо всіх сфер стратегічного менеджменту. Створив кілька книг з менеджменту, отримав професорський ступінь в області маркетингу та бізнес-адміністрування престижного Гамбурзького Європейського університету дистанційного навчання.

Купити книгу «Стратегічний менеджмент по Котлеру. Кращі прийоми і методи» Нільс Бікхофф , Роланд Бергер , Філіп Котлер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Стратегічний менеджмент по Котлеру. Кращі прийоми і методи" (Нільс Бікхофф , Роланд Бергер , Філіп Котлер) з ISBN 978-5-9614-5582-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Quintessence of Strategic Management
Перекладач
Ірина Матвєєва
Редактор
Наталія Нарцисова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
134
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Нільс Бікхофф , Роланд Бергер , Філіп Котлер

Рецензії на книгу «Стратегічний менеджмент по Котлеру . Кращі прийоми і методи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами