Эффективное правительство для нового века. Реформирование государственного управления в современном мире - Раби Абучакра, Мишель Хури (978-5-9693-0359-1)

Эффективное правительство для нового века. Реформирование государственного управления в современном мире - Раби Абучакра, Мишель Хури (978-5-9693-0359-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 576
576 грн
  • ISBN: 978-5-9693-0359-1
  • Код товару: 323115
Основні характеристики
Назва оригіналу: Government for a New Age. The transformation agenda
Перекладач: Е. Каравайкіна
Редактор: М. Уварова , О. Ро
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Ефективне уряд для нового століття. Реформування державного управління в сучасному світі» Мішель Хурі , Рабі Абучакра

Представлена ??книга різнобічно розглядає роль держави в сучасних реаліях. Геополітичні зрушення і глобальні потрясіння, поступова зміна клімату, надшвидкісне розвиток інформаційних технологій, зрушення в демографічній ситуації, обмеження ресурсів, маса різноманітних очікувань і складносурядних вимог громадян - це лише деякі аспекти і двигуни суспільних змін, які чинять активний вплив на роботу урядів. Уряди різних держав впроваджують різноманітні підходи до управління наявними ресурсами, надання послуг, роботі з громадянами, ділової сферою і третім сектором, але створити оптимальні практики реагування на всі виклики, що провокуються часом, поки не вдалося. Дана книга пропонує інноваційні рішення в сучасному управлінні державою. Описуються і розглядаються поточні тенденції в практиці, запропоновані варіанти операційних моделей, інструментів і процесів, аналізуються способи, які можуть використовуватися урядом для відповіді на найскладніші виклики сучасного світу. Авторами даної книги виступили Мішель Хурі і Рабі Абучакра, які працюють на керівних постах в Абу-Дабі, в Управлінні зі стратегічних питань уряду. Вони мають величезний досвід роботи в галузі стратегічного планування в державному секторі. А Робін Батлер, барон Брокуелл, який написав передмову до книги, був керівником апарату п'яти різних прем'єр-міністрів Великобританії.

Купити книгу «Ефективне уряд для нового століття. Реформування державного управління в сучасному світі» Мішель Хурі , Рабі Абучакра в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ефективне уряд для нового століття. Реформування державного управління в сучасному світі" (Мішель Хурі , Рабі Абучакра) з ISBN 978-5-9693-0359-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Government for a New Age. The transformation agenda
Перекладач
Е. Каравайкіна
Редактор
М. Уварова , О. Ро
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Мішель Хурі , Рабі Абучакра

Рецензії на книгу «Ефективне уряд для нового століття . Реформування державного управління в сучасному світі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами