Откровенный разговор о воспитании. Как, не отвлекаясь на ерунду, вырастить уверенного в себе взрослого - Вики Хёфл (978-5-389-10425-9)

Откровенный разговор о воспитании. Как, не отвлекаясь на ерунду, вырастить уверенного в себе взрослого - Вики Хёфл (978-5-389-10425-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 176
176 грн
  • ISBN: 978-5-389-10425-9
  • Код товару: 322913
Основні характеристики
Автор: вікі Хёфл
Назва оригіналу: The Straight Talk on Parenting
Перекладач: Юлія Зонис
Редактор: А. Райська
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Відверта розмова про виховання. Як , не відволікаючись на нісенітницю , виростити впевненого в собі» вікі Хёфл

Сьогодні ведеться аж надто багато розмов на тему того, які батьки можуть вважатися дійсно ідеальними. Але кожен горе-фахівець, будь то соціолог або психолог, блогер або журналіст, обов'язково пропонує своє визначення. Всі знають, що потрібно робити і як, а що не слід, вирощуючи соціалізованих, здорових, добре вихованих дітей в сучасному світі. І батьки щиро намагаються і шукають всілякі джерела інформації, але це гарантує лише наявність теоретичних знань, а от у реальному житті ефективно і правильно вирішувати нагальні проблеми не так-то просто. Чи не перевірена досвідом теорія допомагає в рідкісних випадках. Так що, часто навіть найбільш начитані і які цікавляться питанням усвідомленого виховання дітей батьки не уявляють, що ж робити. Вікі Хёфл є експертом в області виховання щасливих дітей і вона настійно радить батькам забути про ідеальність і замість невпинного і надмірного самовдосконалення звертати увагу на своїх дітей. "Єдино правильні" і "модні" схеми виховання - це здорово, але все малюки і хлопці абсолютно різні, до них потрібен відповідний підхід. Фірмовий стиль Вікі - це відвертість і щирість. Вона радить більше довіряти батьківської інтуїції, завдяки наявності 25-річного педагогічного досвіду вважає за можливе направити батьків на створення довгострокової стратегії. Стратегія дозволить закласти базу для благополучної самореалізації та успішної життя дитини, враховуючи його унікальні особливості.

Купити книгу «Відверта розмова про виховання. Як , не відволікаючись на нісенітницю , виростити впевненого в собі» вікі Хёфл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Відверта розмова про виховання. Як , не відволікаючись на нісенітницю , виростити впевненого в собі" (вікі Хёфл) з ISBN 978-5-389-10425-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Straight Talk on Parenting
Перекладач
Юлія Зонис
Редактор
А. Райська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
вікі Хёфл

Рецензії на книгу «Відверта розмова про виховання . Як , не відволікаючись на нісенітницю , виростити впевненого в собі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами