Синяя книга сказок. Я читаю по слогам. Складываю буквы в слоги, а слоги - в слова - Михаил Носов (978-5-906856-67-8)

Синяя книга сказок. Я читаю по слогам. Складываю буквы в слоги, а слоги - в слова - Михаил Носов (978-5-906856-67-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 229
229 грн
  • ISBN: 978-5-906856-67-8
  • Код товару: 322901
Основні характеристики
Редактор: Анна Штерн
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Синя книга казок. Я читаю по складах. Складаю букви в склади , а склади - в слова» Михайло Носов

Як швидко і легко навчити дитину читати? Чому малюк відмовляється читати? Багато питань цікавлять батьків в процесі навчання і розвитку дитини, але ці зустрічаються найчастіше. Відповідь проста - дітям не хочеться читати, так як вони не люблять робити складні речі. А як тільки долають бар'єр і починають читати легко і швидко - відразу ж буквально "ковтають" книги в пошуках нових вражень і пригод улюблених героїв. Для ефективного і веселого навчання читання пропонуємо методику, яка працює вже понад двадцять років. Найголовніший принцип - відсутність поспіху, але часті і регулярні нетривалі заняття. Кожен розворот видання пропонує одну казку, яка передбачає кілька хвилин роботи. Великий чіткий шрифт, наявність наголосів, розподіл слів на склади - все просто і доступно. І дуже зручно для навчання читання. Щоб батьки розуміли, як працювати з книгою, є докладна інструкція - розказано, як проводити заняття з книгою, як грати в театр з яскравими героями книги. А потім можна самостійно, з використанням спеціального тесту, перевірити дитини і визначити його швидкість читання, що актуально для готуються до школи. Михайло Носов є відомим методистом, досвідченим вихователем і просто люблячим дідусем. Він створив систему навчання, яка обов'язково сподобається дітям. Хлопці не втомлюються, так як казки дуже короткі. Але встигають захопитися, адже розповідь чарівне і дуже цікаве! Найвеселіше і простий спосіб навчитися красиво і швидко читати!.

Купити книгу «Синя книга казок. Я читаю по складах. Складаю букви в склади , а склади - в слова» Михайло Носов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Синя книга казок. Я читаю по складах. Складаю букви в склади , а склади - в слова" (Михайло Носов) з ISBN 978-5-906856-67-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Анна Штерн
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
215x215 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Михайло Носов

Рецензії на книгу «Синя книга казок . Я читаю по складах . Складаю букви в склади , а склади - в слова ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами