Пробужденные сновидения. Тибетская йога сна и практика осознанных сновидений на пути внутренней трансформации и постижения истины - Алан Уоллес (978-5-9907175-3-4)

Пробужденные сновидения. Тибетская йога сна и практика осознанных сновидений на пути внутренней трансформации и постижения истины - Алан Уоллес (978-5-9907175-3-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 782
782 грн
  • ISBN: 978-5-9907175-3-4
  • Код товару: 322896
Основні характеристики
Автор: Алан Уоллес
Назва оригіналу: Dreaming Yourself Awake
Перекладач: А. Мускін
Редактор: Олександр Нариньяни
Серія: Самадхи
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Пробуджені сновидіння. Тибетська йога сну і практика усвідомлених сновидінь на шляху внутрішньої тр» Алан Уоллес

Книга стане у нагоді для тих, хто готується стати на шлях практикуючого в області усвідомлених сноведеній. Саме, це видання подарує безцінні поради, а з ними і настійні керівництва до даних методів. Автор оповідає і акцентує про потреби виходу за межі звичайного і несерйозного ігрового ставлення до усвідомленим сновидінням для пошуку нових застосувань, наприклад: у творчій сфері, для врегулювання будь-яких життєвих негараздів, а також можливо для і гіпогенних вивчень самого себе. Видання познайомить з методами автентичної йоги, які допомагають у пошуках глибокого прозріння в навколишньої реальності.

Купити книгу «Пробуджені сновидіння. Тибетська йога сну і практика усвідомлених сновидінь на шляху внутрішньої тр» Алан Уоллес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Пробуджені сновидіння. Тибетська йога сну і практика усвідомлених сновидінь на шляху внутрішньої тр" (Алан Уоллес) з ISBN 978-5-9907175-3-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Dreaming Yourself Awake
Перекладач
А. Мускін
Редактор
Олександр Нариньяни
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Алан Уоллес

Рецензії на книгу «Пробуджені сновидіння . Тибетська йога сну і практика усвідомлених сновидінь на шляху внутрішньої тр».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами