Волшебные сказки мира - Шарль Перро, Ханс Кристиан Андерсен, Вильгельм Гауф, Вильгельм Гримм, Якоб Гримм (978-5-389-11245-2)

Волшебные сказки мира - Шарль Перро, Ханс Кристиан Андерсен, Вильгельм Гауф, Вильгельм Гримм, Якоб Гримм (978-5-389-11245-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 93
93 грн
  • ISBN: 978-5-389-11245-2
  • Код товару: 322454
Основні характеристики
Перекладач: Анна Ганзен
Редактор: С. Рахманова
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку

Про книгу «Чарівні казки світу» Вільгельм Гауф , Вільгельм Грімм , Ханс Крістіан Андерсен , Шарль Перро , Якоб Грімм

Це ідеальне видання для сеансів сімейного читання. До цієї компіляцію увійшли казки від найбільших класиків жанру дитячої літератури: Шарля Перро, Ганса-Християна Андерсена, братів Грімм, Вільгельма Гауфа. Милі, добрі і службовці уроком казки, з виключно корисною для психіки дитини літературної рисою - хеппі енд, формують в дітях позитивне мислення, співпереживання, гармонію всередині себе і з навколишнім їх дійсністю. Колоритні ілюстрації цієї збірки воістину домальовують для фантазії кожного з нас незвичайні деталі, кольори і персонажів, роблячи читача частиною захоплюючих і магічних казок, де можна мандрувати, дружити і навіть допомагати головним героям історій. Моменти читання цієї книги зможуть яскраво прикрасити сімейні вечори, які не залишать байдужими однаково як діточок, так і дорослих.

Купити книгу «Чарівні казки світу» Вільгельм Гауф , Вільгельм Грімм , Ханс Крістіан Андерсен , Шарль Перро , Якоб Грімм в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чарівні казки світу" (Вільгельм Гауф , Вільгельм Грімм , Ханс Крістіан Андерсен , Шарль Перро , Якоб Грімм) з ISBN 978-5-389-11245-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анна Ганзен
Редактор
С. Рахманова
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
84x100/16 (205x240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Вільгельм Гауф , Вільгельм Грімм , Ханс Крістіан Андерсен , Шарль Перро , Якоб Грімм

Рецензії на книгу «Чарівні казки світу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами