Знакомства и связи. Как легко и непринужденно знакомиться с кем угодно и превращать незнакомых людей в друзей и партнеров - Лейл Лаундес (978-5-98124-463-6)

Знакомства и связи. Как легко и непринужденно знакомиться с кем угодно и превращать незнакомых людей в друзей и партнеров - Лейл Лаундес (978-5-98124-463-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 260
260 грн
  • ISBN: 978-5-98124-463-6
  • Код товару: 322403
Основні характеристики
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 336

Про книгу «Знайомства та зв'язку. Як легко і невимушено знайомитися з ким завгодно і перетворювати незнайомих» Лейл Лаундес

Приходили ви коли-небудь в захват від тих щасливих, успішних людей, що мають все, що тільки можна побажати? Вони твердо і впевнено проголошують промови на ділових переговорах, а на вечірках невимушено розмовляють з знайомими і незнайомими людьми, вони мають найкращу, найцікавішу роботу, біля них завжди найкращі і найгарніші супутники, у цих щасливих людей і друзі такі ж - щасливі і круті. Але, в реальності ті успішні і щасливі люди, і, ні розумніші за нас, звичайних, і, ні краще, і виглядають зовсім не крутіше ніж ми. У чому ж тоді секрет успіху? Він зводиться до одного: всі ці люди можуть майстерно спілкуватися з оточуючими їх людьми. Це видання, продовження хіта, що вийшов з-під пера Лейл Лаундес "Як говорити з ким завгодно і про що завгодно", навчить і розповість нових, останніх методах ефективного спілкування, взятих їх арсеналу успішних людей, щоб кожен прочитав і вивчив їх зміг досягти досконалості в непростий і захоплюючій грі, ім'я якої життя і отримати в цій грі, все, що душі щороку. Проштудіювавши книгу, ви зможете самостійно без чиєї-небудь допомоги просто і невимушено спілкуватися і заводити знайомства з новими людьми, яких тільки зустріне. Ви зможете без особливих зусиль з вашого боку вселяти навколишнім довіру і надихати їх в різних ситуаціях, набуваючи шану і повагу колег і знайомих. Ви просто і невимушено будете знаходити нових друзів, заводити потрібні знайомства. Книга написана з урахуванням нових сучасних реалій - зрослу роль інтернету, наявності мобільного зв'язку та електронної пошти, нових тенденцій в сучасному діловому етикеті.

Купити книгу «Знайомства та зв'язку. Як легко і невимушено знайомитися з ким завгодно і перетворювати незнайомих» Лейл Лаундес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Знайомства та зв'язку. Як легко і невимушено знайомитися з ким завгодно і перетворювати незнайомих" (Лейл Лаундес) з ISBN 978-5-98124-463-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Лейл Лаундес

Рецензії на книгу «Знайомства та зв'язку . Як легко і невимушено знайомитися з ким завгодно і перетворювати незнайомих ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами