Энергия крахмала. Ешьте вкусно, заботьтесь о здоровье и худейте навсегда - Джон Макдугалл, Мэри Макдугалл (978-5-00100-060-0)

Энергия крахмала. Ешьте вкусно, заботьтесь о здоровье и худейте навсегда - Джон Макдугалл, Мэри Макдугалл (978-5-00100-060-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 422
422 грн
  • ISBN: 978-5-00100-060-0
  • Код товару: 322359
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Starch Solution
Перекладач: Костянтин Логінов
Редактор: Надія Нікольська , Ольга Яцух
Мова: російська

Про книгу «Енергія крохмалю. Їжте смачно , дбайте про здоров'я і худніть назавжди» Джон Макдугалл , Мері Макдугалл

Ми представляємо книгу, завдяки якій тисячі людей змогли без ліків позбутися хвороб і забути про проблеми, пов'язані із зайвою вагою. При цьому їм не довелося мучити себе болісними голодуванням. І ось ще що цікаво: виявилося, що хліб далеко не завжди всьому голова. Наприклад, ця книга розкриває дивовижні якості звичайного картоплі, завдяки властивостям якого іноді вдається творити справжні чудеса. Лікарю і відомого фахівця в області здорового харчування Джону Макдугалл, вже три десятки років вдається не тільки вести успішну боротьбу з помилковими уявленнями про те, яким має бути здорове харчування, але і протистояти фармацевтичному бізнесу, нерідко націлений тільки на отримання прибутків і для цього поширює вкрай шкідливі міфи про якості деяких продуктів. Поради Макдугалл допомогли тисячам людей скинути зайву вагу і позбутися від різних хвороб. Запропонований лікарем дієтологом Макдугалл спосіб харчування багатьма послідовниками його розробок характеризується, як нескладний і дуже приємний варіант дієти. В основу методу покладено збільшення обсягу вживання продуктів, що містять крохмаль і інші вуглеводи. Ще один приємний момент: навіть періодично відхиляючись від запропонованої дієти, - все одно можна домогтися приємних змін зовнішності і здоров'я. Прочитавши книгу дізнаються: 1) про методи самолікування за допомогою крохмалю; 2) про 7-денному покроковому плані зміни раціону; 3) більше сотні рецептів страв, важливим інгредієнтом яких є картопля; 4) про те, які існують помилки про здорове харчування; 5) про те корисні БАДи і чи є сіль і цукор білою смертю; 6) про деякі маловідомі даних статистики і результати деяких наукових досліджень. При цьому основною метою запропонованої Джоном МакДугалл "крохмальної" дієти залишається не тільки прощання із зайвою вагою, але і загальне оздоровлення організму.

Купити книгу «Енергія крохмалю. Їжте смачно , дбайте про здоров'я і худніть назавжди» Джон Макдугалл , Мері Макдугалл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Енергія крохмалю. Їжте смачно , дбайте про здоров'я і худніть назавжди" (Джон Макдугалл , Мері Макдугалл) з ISBN 978-5-00100-060-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Starch Solution
Перекладач
Костянтин Логінов
Редактор
Надія Нікольська , Ольга Яцух
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джон Макдугалл , Мері Макдугалл

Рецензії на книгу «Енергія крохмалю . Їжте смачно , дбайте про здоров'я і худніть назавжди ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами