Как распознать в своем ребенке талант и не загубить его. Когда звезды были маленькими - Елена Пинджоян, Мария Адамчук (978-5-17-096856-5)

Как распознать в своем ребенке талант и не загубить его. Когда звезды были маленькими - Елена Пинджоян, Мария Адамчук (978-5-17-096856-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 133
133 грн
  • ISBN: 978-5-17-096856-5
  • Код товару: 322351
Основні характеристики
Редактор: А. Амелькина
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Як розпізнати у своїй дитині талант і не загубити його. Коли зірки були маленькими» Олена Пінджоян , Марія Адамчук

Всі батьки в глибині душі вірять в геніальність своїх дітей. Всім мамам і татам щиро здається, що саме їхнє чадо найрозумніше, здатне, музичне, талановите і т.д. І адже це дійсно правда! У всіх нас приховані таланти, головне - вчасно їх розпізнати і розкрити, а не загубити. Всі діти унікальні і неповторні, обдаровані в тій чи іншій сфері, тому батькам потрібно дуже пильно стежити і вчасно допомогти дитині розкрити внутрішній потенціал. Проведення детального аналізу слабких та сильних сторін малюка, його характеру і темпераменту, можливостей, захоплень та інтересів, розуміння і прийняття - основні завдання батьків, які хочуть виростити усвідомлену, щасливу особистість. За довгу і насичену історію існування ансамблю "Непосиди" (а це ні більше, не менше - цілих 25 років) керівнику вдалося знайти, виховати і подарувати шанс реалізувати таланти безлічі обдарованих хлопців. У виданні він поділиться власними методами виховання, які дали можливість створити дійсно успішних особистостей, відшліфувати їх талант, виростити і показати дорогу у великий світ. Всі зірки колись були нетямущими і невпевненими в собі малюками, і за кожним успішним, реалізованим і щасливим дитиною стоять розумні, володіють масою знань і бажанням допомогти батьки.

Купити книгу «Як розпізнати у своїй дитині талант і не загубити його. Коли зірки були маленькими» Олена Пінджоян , Марія Адамчук в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як розпізнати у своїй дитині талант і не загубити його. Коли зірки були маленькими" (Олена Пінджоян , Марія Адамчук) з ISBN 978-5-17-096856-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
А. Амелькина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
70х108/32 (130х165 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Олена Пінджоян , Марія Адамчук

Рецензії на книгу «Як розпізнати у своїй дитині талант і не загубити його . Коли зірки були маленькими ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами