Ах, как хорошо, что я знаю. Сказки и другие истории в системно-феноменологической терапии - Якоб Роберт Шнайдер, Бригитте Гросс (978-5-91160-080-8)

Ах, как хорошо, что я знаю. Сказки и другие истории в системно-феноменологической терапии - Якоб Роберт Шнайдер, Бригитте Гросс (978-5-91160-080-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 199
199 грн
  • ISBN: 978-5-91160-080-8
  • Код товару: 322332
Основні характеристики
Перекладач: Ірина Белякова
Редактор: Михайло Бурняшов
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ах , як добре , що я знаю. Казки та інші історії в системно - феноменологічної терапії» Брігітте Гросс , Якоб Роберт Шнайдер

Ця книга покаже і доведе, що прочитані і побачені нами художні твори (цікаві романи і дитячі казки, кінострічки тощо), які були сприйняті близько до серця і зробили певний вплив, є відображенням подій в нашому власному житті, показуючи несвідомий рівень. У даній книзі на базі системно-феноменологічний психотерапії продемонстровані процеси, до яких можуть призводити хитросплетіння і зв'язку в сім'ях, досить детально прописана методика правильної роботи з історіями. Маса прикладів з практики покажуть, наскільки важливе значення мають деякі казки. Головний акцент в книзі поставлений на системній інтерпретації історій, на їх введенні в контекст взаємин оповідачів. Можна побачити, як, формулюючи і опрацьовуючи такі історії знову і знову, можна вирішувати особисті проблеми.

Купити книгу «Ах , як добре , що я знаю. Казки та інші історії в системно - феноменологічної терапії» Брігітте Гросс , Якоб Роберт Шнайдер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ах , як добре , що я знаю. Казки та інші історії в системно - феноменологічної терапії" (Брігітте Гросс , Якоб Роберт Шнайдер) з ISBN 978-5-91160-080-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Белякова
Редактор
Михайло Бурняшов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
232
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.305
Автор
Брігітте Гросс , Якоб Роберт Шнайдер

Рецензії на книгу «Ах , як добре , що я знаю . Казки та інші історії в системно - феноменологічної терапії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами