Травма и человеческое существование. Автобиографические, психоаналитические и философские размышления - Роберт Столороу (978-5-89353-463-4)

Травма и человеческое существование. Автобиографические, психоаналитические и философские размышления - Роберт Столороу (978-5-89353-463-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 232
232 грн
  • ISBN: 978-5-89353-463-4
  • Код товару: 322314
Основні характеристики
Назва оригіналу: Trauma and Human Existence
Перекладач: Л. Длужневскій
Редактор: Е. Рижова
Мова: російська

Про книгу «Травма і людське існування. Автобіографічні , психоаналітичні та філософські роздуми» Роберт Столороу

Ця книга Роберта Столороу є продовженням його кропіткої розробки теорії інтерсуб'єктивності систем, тільки в ракурсі психічної травми. Щоб концептуалізувати явище психічної травми, автору доводиться використовувати поняття континентальної філософії, а саме таких її розгалужень, як герменевтика, феноменологія, екзистенційна аналітика Мартіна Хайдеггера. Окремо варто відзначити відсилання автора до досвіду страждання і виходу з його власної травми, яка була викликана смертю дружини. У книзі подано концепція емоційної травми, яка може істотно допомогти аналітикам зрозуміти і дослідити суб'єктивні стану клієнтів з травмами, переконати їх у важливості забезпечення своєрідного "емоційного притулку" всім травматичним переживанням і спогадами.

Купити книгу «Травма і людське існування. Автобіографічні , психоаналітичні та філософські роздуми» Роберт Столороу в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Травма і людське існування. Автобіографічні , психоаналітичні та філософські роздуми" (Роберт Столороу) з ISBN 978-5-89353-463-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Trauma and Human Existence
Перекладач
Л. Длужневскій
Редактор
Е. Рижова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
120
Формат
115x165 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Роберт Столороу

Рецензії на книгу «Травма і людське існування . Автобіографічні , психоаналітичні та філософські роздуми ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами