Оранжевая книга сказок. Я читаю по слогам. Узнаю буквы и складываю их в слоги - Михаил Носов (978-5-906856-39-5)

Оранжевая книга сказок. Я читаю по слогам. Узнаю буквы и складываю их в слоги - Михаил Носов (978-5-906856-39-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 229
229 грн
  • ISBN: 978-5-906856-39-5
  • Код товару: 322286
Основні характеристики
Редактор: Анна Штерн
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Помаранчева книга казок. Я читаю по складах. Дізнаюся букви і складаю їх в склади» Михайло Носов

Як, яким чарами, якими чудодійними способами швидко, а головне легко зацікавити малюка читанням книг? Як допомогти дитині стати успішним, відчути себе щасливим і впевненим? Ось на всі ці життєві питання відповість відомий письменник, досвідчений вихователь, методист і просто дідусь - Михайло Носов. Читачам пропонується до прочитання 3 книжки добрих казкових історій і методика, яка більш чверті століття відкриває двері світової класичної літератури маленьким читачам з усього світу. Кожен розворот книжки - одна невелика казочка всього-на-всього на 2-3 хвилини читання. Книга включає родзинки: 1) Унікальну наукову авторську методику для навчання дітей читання; 2) Невеликі, цікаві для малюків тексти; 3) Слова надруковані великим зрозумілим шрифтом, розділені на склади, в кожному слові проставлено наголос, а ще в книжці до кожної казці намальовані барвисті великі картинки - все для зручного, швидко і цікавого читання. 4) Покрокові докладні інструкції для батьків підкажуть, як найбільш ефективно займатися по книжці. 5) А ще книжка включає захоплюючий тест на перевірку швидкості читання. 6) І головне, в ній є казковий чарівний театр - емоційні герої живуть в кожній книжечці.

Купити книгу «Помаранчева книга казок. Я читаю по складах. Дізнаюся букви і складаю їх в склади» Михайло Носов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Помаранчева книга казок. Я читаю по складах. Дізнаюся букви і складаю їх в склади" (Михайло Носов) з ISBN 978-5-906856-39-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Анна Штерн
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
56
Формат
215x215 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Михайло Носов

Рецензії на книгу «Помаранчева книга казок . Я читаю по складах . Дізнаюся букви і складаю їх в склади ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами