Защита плодовых, огородных и декоративных растений от болезней и вредителей. Атлас-определитель - Любовь Трейвас (978-5-906811-06-6)

Защита плодовых, огородных и декоративных растений от болезней и вредителей. Атлас-определитель - Любовь Трейвас (978-5-906811-06-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 350
350 грн
  • ISBN: 978-5-906811-06-6
  • Код товару: 322266
Основні характеристики
Редактор: Н. Воронова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Захист плодових , городніх і декоративних рослин від хвороб і шкідників. Атлас - визначник» Любов Трейвас

Атлас-визначник - унікальне видання, необхідне в домашній бібліотеці садівника-любителя, агронома, фермера. В атласі наведені описи симптомів всіх захворювань рослин, опубліковані фотографії небезпечних шкідників, що викликають хвороби культур, а головне, атлас включає перелік ефективних, дозволених до застосування засобів захисту рослин від хвороб, оптимальні терміни їх обробки. Автор повного атласу-визначника - досвідчений фахівець-експерт в області захисту рослин від шкідників і хвороб, науковий співробітник відділу по захисту рослин ГБС (головного ботанічного саду РАН) - Тревайс Любов Юріївна. Дотримуючись її корисним і ефективним рекомендаціям і професійних порад, заснованим на особистому багаторічному досвіді, ви будете підтримувати власний садову ділянку в здоровому стані.

Купити книгу «Захист плодових , городніх і декоративних рослин від хвороб і шкідників. Атлас - визначник» Любов Трейвас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Захист плодових , городніх і декоративних рослин від хвороб і шкідників. Атлас - визначник" (Любов Трейвас) з ISBN 978-5-906811-06-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Воронова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
160
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Любов Трейвас

Рецензії на книгу «Захист плодових , городніх і декоративних рослин від хвороб і шкідників . Атлас - визначник ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами