Пять правил выдающейся эффективности. Как достигать главных целей без перегрузок и выгорания - Кори Когон, Адам Меррилл, Лина Риннэ (978-5-9614-5601-1)

Пять правил выдающейся эффективности. Как достигать главных целей без перегрузок и выгорания - Кори Когон, Адам Меррилл, Лина Риннэ (978-5-9614-5601-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 250
250 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5601-1
  • Код товару: 322253
Основні характеристики
Назва оригіналу: The 5 Choices. The Path to Extraordinary Productivity
Перекладач: В'ячеслав Іонов
Редактор: В. Іонов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «П'ять правил видатної ефективності. Як досягати головних цілей без перевантажень і вигоряння» Адам Меррілл , Корі Когон , Ліна Рінне

Щодня нам доводиться приймати масу рішень, відповідаючи на листи, дзвінки, роблячи звіти, прагнучи дотриматися дедлайни. І ми вважаємо, що робота продуктивна. Але, підходить кінець дня, ми відчуваємо себе вичавленим наче лимон, і немає сил вже ні на розваги, ні на спілкування з друзями і близькими, ні на читання книг, словом, ні на що. Автори презентованого видання - визнані майстри з управління часом компанії FranklinCovey, впевнені: постійна завантаженість, висока зайнятість на роботі - зовсім не показник результативної праці, вашої видатної продуктивності. Автори розробили власну матрицю управління часом, яка покликана допомогти кожному не тільки управлятися з щоденними потоками справ, а й жити нормальним, повної життя, розвивати свої таланти, робити все, щоб і життя і робота були тільки в задоволення. Всього-то що потрібно зробити - навчитися самостійно розподіляти час, керувати ним, керувати власною енергією і увагою. П'ять важливих правил, які описують автори, допоможуть набути необхідних навичок. П'ять правил тисячі разів випробувані на практиці в різних умовах, мають чудові відгуки і рекомендації.

Купити книгу «П'ять правил видатної ефективності. Як досягати головних цілей без перевантажень і вигоряння» Адам Меррілл , Корі Когон , Ліна Рінне в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "П'ять правил видатної ефективності. Як досягати головних цілей без перевантажень і вигоряння" (Адам Меррілл , Корі Когон , Ліна Рінне) з ISBN 978-5-9614-5601-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The 5 Choices. The Path to Extraordinary Productivity
Перекладач
В'ячеслав Іонов
Редактор
В. Іонов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
248
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.400
Автор
Адам Меррілл , Корі Когон , Ліна Рінне

Рецензії на книгу «П'ять правил видатної ефективності . Як досягати головних цілей без перевантажень і вигоряння ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами