Проектируя бизнес. Как захватить рынок, адаптируясь к переменам. Опыт Coca-Cola - Дэвид Батлер, Линда Тишлер (978-5-9614-5605-9)

Проектируя бизнес. Как захватить рынок, адаптируясь к переменам. Опыт Coca-Cola - Дэвид Батлер, Линда Тишлер (978-5-9614-5605-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 333
333 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5605-9
  • Код товару: 322196
Основні характеристики
Назва оригіналу: Design to Grow
Перекладач: Е. Лалаян
Редактор: С. Бобко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Проектуючи бізнес. Як захопити ринок , адаптуючись до змін. Досвід Coca - Cola» Девід Батлер , Лінда Тішлер

Ви знаєте, що далеко не кожен бізнес здатний масштабироваться, але, при цьому, зберігати свою гнучкість? Але для того, щоб домогтися успіху, сьогодні компанії намагаються поєднувати обидва чинники, які, здавалося б, абсолютно несочетаемостью. Головний дизайнер Coca-Cola, автор даного видання, захоплююче оповідає про те, як йому з командою вдалося реструктурувати величезну корпорацію, навчивши правильно поєднувати продуктову диверсифікацію, зростання з гнучкістю, адже без всього цього неможливо враховувати нюанси кожного з ринків. Основа будь-яких перетворень - дизайн, який визначається через гармонійну єдність головних складових бізнесу: і неважливо, чи йде мова про форму пляшки напою або про управлінські інтерфейси і процедури, завдяки яким клієнти взаємодіють з компанією. Книга актуальна не тільки для керівників вищої ланки, а й для всіх, що хоче успішно вести свій бізнес (нехай і дуже маленький), бути завжди у всеозброєнні і визначати момент, коли бюрократизму в компанії стало більше, ніж здорового глузду і пора з цим що -то робити, щоб не перешкоджати зростанню і розвитку. У книзі представлена ??нова прогресивна і результативна концепція віце-президента концерну Coca-Cola за ноу-хау Девіда Батлера, яка дозволить будь-якої компанії проявляти гнучкість, вміти змінювати масштаб і гармонійно вписуватися в мінливий ринок. Про автора: Девід Батлер - старанний учень, незадоволений своїми досягненнями дизайнер, щасливий батько, вдячний чоловік. А ще - віце-президент компанії Coca-Cola департаменту по підприємництву та інноваціям. Лінда Тішлер - редактор журналу Fast Company, лауреат безлічі нагород, активно вивчає зв'язок бізнесу і дизайну. У 2009 році нею був заснований сайт по дизайну CoDesign.com, який сьогодні є одним з найбільших ресурсів по темі.

Купити книгу «Проектуючи бізнес. Як захопити ринок , адаптуючись до змін. Досвід Coca - Cola» Девід Батлер , Лінда Тішлер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Проектуючи бізнес. Як захопити ринок , адаптуючись до змін. Досвід Coca - Cola" (Девід Батлер , Лінда Тішлер) з ISBN 978-5-9614-5605-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Design to Grow
Перекладач
Е. Лалаян
Редактор
С. Бобко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
312
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.460
Автор
Девід Батлер , Лінда Тішлер

Рецензії на книгу «Проектуючи бізнес . Як захопити ринок , адаптуючись до змін . Досвід Coca - Cola ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами