Ноу-хау. 8 навыков, которыми вам необходимо обладать, чтобы добиваться результатов в бизнесе - Рэм Чаран (978-5-9614-5802-2)

Ноу-хау. 8 навыков, которыми вам необходимо обладать, чтобы добиваться результатов в бизнесе - Рэм Чаран (978-5-9614-5802-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 251
251 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5802-2
  • Код товару: 322195
Основні характеристики
Автор: Рем Чаран
Назва оригіналу: Know-How
Перекладач: І. Євстигнєєва
Редактор: А. Комарець
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Ноу - хау. 8 навичок , якими вам необхідно володіти , щоб домагатися результатів у бізнесі» Рем Чаран

Рем Чаран є одним з найбільш популярних і затребуваних консультантів у сфері корпоративного управління на всій планеті. Багато визначають лідерство в зв'язку з такими якостями, як бачення перспективи, впевненість в собі, наявність харизми, владність і т.д. Якщо це відповідає дійсності, чому тоді нерідкі випадки необдуманих рішень, з катастрофічними наслідками для компаній? У той час, як недосвідченим менеджерам вдається домагатися справжніх вершин і не один раз, а постійно? В чому секрет? Виявляється, ключем до успіху можуть стати вісім ноу-хау управління успішним і прибутковим бізнесом. Так, доктор Чаран впевнений, що лідер повинен вміти позиціонувати бізнес таким чином, щоб він був фінансово стабільним і прибутковим. Лідер повинен знаходити і усувати критичні моменти. Домагатися ефективної співпраці і т.д. Всі ідеї, які подані в книзі, дозволяють краще зрозуміти сферу і створити міцний фундамент для обдуманого прийняття вірних рішень лідером, вибору правильних дій за допомогою поліпшення ділового судження. Багато керівників відзначають практичність рекомендацій Чарана - тут немає красивих цитат і пихатих теорій, але є реально працюють ідеї, описані простою і доступною мовою.

Купити книгу «Ноу - хау. 8 навичок , якими вам необхідно володіти , щоб домагатися результатів у бізнесі» Рем Чаран в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ноу - хау. 8 навичок , якими вам необхідно володіти , щоб домагатися результатів у бізнесі" (Рем Чаран) з ISBN 978-5-9614-5802-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Know-How
Перекладач
І. Євстигнєєва
Редактор
А. Комарець
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
204
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Рем Чаран

Рецензії на книгу «Ноу - хау . 8 навичок , якими вам необхідно володіти , щоб домагатися результатів у бізнесі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами