Жизнестойкое предприятие. Как повысить надежность цепочки поставок и сохранить конкурентное преимущество - Йосси Шеффи (978-5-9614-5783-4)

Жизнестойкое предприятие. Как повысить надежность цепочки поставок и сохранить конкурентное преимущество - Йосси Шеффи (978-5-9614-5783-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 417
417 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5783-4
  • Код товару: 322191
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Resilient Enterprise
Перекладач: Т. Гутман
Редактор: Р. Піскотіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Життєстійке підприємство. Як підвищити надійність ланцюжка поставок і зберегти конкурентну перевагу» Йоссі шеффена

Будь-який бізнес сьогодні залежить від чималої кількості різних чинників і впливів, що робить успіх вкрай уразливим, а саме починання - непередбачуваним і ризикованим. Автору даної книги вдалося знайти відповіді на безліч запитань щодо зменшення ризиків і підвищення життєздатності підприємства. Читачам надається детальний аналіз ризиків, де в якості прикладів взяті самі різні ситуації - наприклад, Чорнобильська аварія і смерть людей через використання виробів з дефектами. Що перетворить організацію в стійке і сильне підприємство? Чому небезпечно жорстко пов'язувати ланцюжка поставок? Чи реально поєднати особливості бережливого виробництва з вимогою страхових запасів? Як передбачити збій і підготуватися до неприємностей, мінімізувавши шкоду? Якщо потрібно створити стійкий і довгостроковий бізнес, то слід зробити все, щоб він пережив будь-які несподіванки. І книга стане якісною підготовкою до подібних подій.

Купити книгу «Життєстійке підприємство. Як підвищити надійність ланцюжка поставок і зберегти конкурентну перевагу» Йоссі шеффена в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Життєстійке підприємство. Як підвищити надійність ланцюжка поставок і зберегти конкурентну перевагу" (Йоссі шеффена) з ISBN 978-5-9614-5783-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Resilient Enterprise
Перекладач
Т. Гутман
Редактор
Р. Піскотіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
298
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Йоссі шеффена

Рецензії на книгу «Життєстійке підприємство . Як підвищити надійність ланцюжка поставок і зберегти конкурентну перевагу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами