Жизнь после антибиотиков. Чем нам грозит устойчивость бактерий к антибиотикам и нарушение микрофлоры - Мартин Блейзер (978-5-699-86049-4)

Жизнь после антибиотиков. Чем нам грозит устойчивость бактерий к антибиотикам и нарушение микрофлоры - Мартин Блейзер (978-5-699-86049-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 206
206 грн
  • ISBN: 978-5-699-86049-4
  • Код товару: 322067
Основні характеристики
Перекладач: А. Захаров
Редактор: І. Відревіч
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Життя після антибіотиків. Чим нам загрожує стійкість бактерій до антибіотиків і порушення мікрофлор» Мартін Блейзер

Як ви думаєте, чи є шкідливими для організму людини антибіотики? А небезпечні бактеріальні інфекції, які залишилися непереможеними? Знаєте, що таке "резистентність" бактерій і чому це важливо для нашого здоров'я і самопочуття? Мартін Блейзер - мікробіолог, що володіє величезним досвідом. І він каже, що ми вже впритул прийшли до такого явища, як антибиотиковой зима. Думаєте, це все вигадки, як розповіді про зиму ядерної? А ось і ні, адже найпесимістичніші прогнози з приводу антибіотиків вже втілюються в реальність. Бактерії вже володіють геном стійкості до одного з нечисленних, фактично останнім дійсно працює антибіотика. Тобто, зовсім скоро люди не зможуть лікувати інфекційні захворювання, активно протистояти різним ускладнень. Та й просто відновитися після хірургічного втручання. І що ж нам робити і як бути? Потрібно знати, як і коли ми отримуємо антибіотики в звичайному житті. Виявити випадки, коли це абсолютно не потрібно. Щоб у разі необхідності антибіотик дійсно подіяв і захистив. А ще бажано ознайомитися з букетом побічних ефектів і правилами усунення агресивного впливу ліки. Автор книги подає безліч важливих даних сучасних досліджень, основною темою яких є бактерії і їх вплив на мікрофлору, лікування хвороб. Також у видання включено безліч практичних порад, які покажуть на реальних прикладах, як правильно піклуватися про здоров'я в сьогоднішньому світі.

Купити книгу «Життя після антибіотиків. Чим нам загрожує стійкість бактерій до антибіотиків і порушення мікрофлор» Мартін Блейзер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Життя після антибіотиків. Чим нам загрожує стійкість бактерій до антибіотиків і порушення мікрофлор" (Мартін Блейзер) з ISBN 978-5-699-86049-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Захаров
Редактор
І. Відревіч
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.440
Автор
Мартін Блейзер

Рецензії на книгу «Життя після антибіотиків . Чим нам загрожує стійкість бактерій до антибіотиків і порушення мікрофлор».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами