Плохие бактерии, хорошие бактерии. Как повысить иммунитет и победить хронические болезни, восстановив микрофлору - Мартин Блейзер (978-5-699-83266-8)

Плохие бактерии, хорошие бактерии. Как повысить иммунитет и победить хронические болезни, восстановив микрофлору - Мартин Блейзер (978-5-699-83266-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 206
206 грн
  • ISBN: 978-5-699-83266-8
  • Код товару: 322066
Основні характеристики
Перекладач: А. Захаров
Редактор: А. Резайкіна , І. Відревіч
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Погані бактерії , хороші бактерії. Як підвищити імунітет і перемогти хронічні хвороби , відновивши» Мартін Блейзер

Медицина, яка перебуває на високому рівні, дозволяє зберегти життя і поліпшити її якість мільйонам людей. Але інша сторона сучасної медицини - надмірне зловживання препаратами і технологіями, що знову ж таки погано позначається на здоров'ї людей. Так, ожиріння перетворилося вже в епідемію і в США захопило близько третини всього населення. У Фінляндії кількість дітей, які страждають аутоімунним діабет, через зловживання різноманітними антибіотиками, зросла в п'ять з половиною разів. Лікар Мартін Блейзер ось уже на протязі 30 років займається вивченням мікробіоми людини і відстеженням особливостей співіснування людей і бактерій. І він упевнений, що стійкі штами, які є причиною розвитку смертельних хвороб, підвищення кількості захворювань у дітей, ураження багатьох розвинених країн такими недугами, як ожиріння, алергічні реакції, астма, діабет, певні види раку - все це результат порушення мікробіоми. З тим, щоб уберегти своїх дітей і власне здоров'я від ризику поповнити сумну статистику, необхідно вивчити: чим же відрізняються патогенні бактерії від корисних, що нам дає симбіоз з останніми; яким чином антибіотиків вдається підірвати здоров'я людини, коли їх потрібно використовувати, а коли - просто небезпечно; які ризики загрожують нашій мікрофлорі, як правильно її відновлювати, як поліпшити здоров'я. Видання необхідно кожному, хто хоче дізнатися багато нового про роль здорової мікрофлори у формуванні імунітету, наборі або скиданні зайвої ваги, процесі розвитку хронічних захворювань. Якщо ви впевнені, що через надмірне споживання антибіотиків бактерії стали несприйнятливими до них і бажаєте зрозуміти, коли їх дійсно потрібно приймати, а коли варто утриматися, ця книга для вас. Тут представлена ??не тільки корисна і актуальна інформація, але і посилання на наукові дослідження, результати роботи багатьох професіоналів. Ця книга буде вам малоцікавою, якщо ви впевнені, що порушення мікрофлори кишечника і дисбактеріоз - надумані проблеми, які насправді не існують і не припускають будь-яких підстав і доказів. Якщо ви впевнені, що взаємозв'язок між появою антибіотиків і підвищенням кількості "захворювань цивілізації" випадкова. Якщо ви володієте даними і доказами того, що абсолютно всі бактерії повинні бути знищені, а зв'язки між мікроорганізмами і людьми немає і не може бути - навіть не відкривайте книгу. У тому ж випадку, якщо ваші погляди інші - ласкаво просимо в цей дивовижний світ!

Купити книгу «Погані бактерії , хороші бактерії. Як підвищити імунітет і перемогти хронічні хвороби , відновивши» Мартін Блейзер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Погані бактерії , хороші бактерії. Як підвищити імунітет і перемогти хронічні хвороби , відновивши" (Мартін Блейзер) з ISBN 978-5-699-83266-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Захаров
Редактор
А. Резайкіна , І. Відревіч
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.433
Автор
Мартін Блейзер

Рецензії на книгу «Погані бактерії , хороші бактерії . Як підвищити імунітет і перемогти хронічні хвороби , відновивши ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами