Скоро школа. Путешествие с Бимом и Бомом в страну Математику. Пособие по подготовке детей к школе (рабочая тетрадь + методическое пособие) - Татьяна Ахутина, Наталья Манелис, Наталия Пылаева, Т. Хотылева (978-5-4212-0318-6)

Скоро школа. Путешествие с Бимом и Бомом в страну Математику. Пособие по подготовке детей к школе (рабочая тетрадь + методическое пособие) - Татьяна Ахутина, Наталья Манелис, Наталия Пылаева, Т. Хотылева (978-5-4212-0318-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 180
180 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0318-6
  • Код товару: 322005
Основні характеристики
Художник: Ігор Сакуров
Редактор: А. Попова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Скоро школа. Подорож з Бімом і Бомом в країну Математику. Посібник з підготовки дітей до школи ( р» Наталія Пилаєва , Наталя Манеліс , Т. Хотильове , Тетяна Ахутина

Даний посібник допоможе відкрити перед дошкільнятами можливість сприймати математичні знання. Складено на основі аналізу реальних труднощів, які долають дітьми в процесі вивчення основ математики. Написали книгу відомі вчені-нейропсихології МГУ імені Ломоносова у взаємодії з досвідченими педагогами. Автори впевнені, що найбільш ефективне подолання даних труднощів полягає в використанні системи покрокового засвоєння непростого матеріалу в процесі гри. Книга допоможе підвищити мотивацію до навчання, ефективно розвине здатність вчитися. Всі завдання укладені в рамки захоплюючого сюжету. Хлопців чекає безліч веселих пригод і випробувань, в процесі подолання яких вони засвоять конкретні знання, стануть більш уважними, допитливими, цілеспрямованими. Надалі діти зможуть швидко і якісно засвоїти програму з математики в дитсадку і в процесі початкового навчання в молодшій школі.

Купити книгу «Скоро школа. Подорож з Бімом і Бомом в країну Математику. Посібник з підготовки дітей до школи ( р» Наталія Пилаєва , Наталя Манеліс , Т. Хотильове , Тетяна Ахутина в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Скоро школа. Подорож з Бімом і Бомом в країну Математику. Посібник з підготовки дітей до школи ( р" (Наталія Пилаєва , Наталя Манеліс , Т. Хотильове , Тетяна Ахутина) з ISBN 978-5-4212-0318-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
А. Попова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
108
Формат
60х90/8 (220х290 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Наталія Пилаєва , Наталя Манеліс , Т. Хотильове , Тетяна Ахутина

Рецензії на книгу «Скоро школа . Подорож з Бімом і Бомом в країну Математику . Посібник з підготовки дітей до школи ( р».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами