Теория и практика экзистенциальной психологии - Ролло Мэй, Абрахам Маслоу, Карл Роджерс, Гордон Оллпорт, Герман Фейфель, Генри Элленбергер (978-5-88230-308-1)

Теория и практика экзистенциальной психологии - Ролло Мэй, Абрахам Маслоу, Карл Роджерс, Гордон Оллпорт, Герман Фейфель, Генри Элленбергер (978-5-88230-308-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 515
515 грн
  • ISBN: 978-5-88230-308-1
  • Код товару: 322004
Основні характеристики
Перекладач: С. Римський
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 336

Про книгу «Теорія і практика екзистенціальної психології» Абрахам Маслоу , Генрі Елленбергер , Герман Фейфель , Гордон Оллпорт , Карл Роджерс , Ролло Мей

Всі імена авторів, результати праці яких об'єднані в виданні, міцно асоціюються з екзистенціалізмом, адже саме вони допомагали розвинути екзистенційний напрям в психології, психіатрії. Дані роботи включені в енциклопедію для психологів з США, їх оприлюднення стало одним з найважливіших факторів, що сприяли сучасним психології і психіатрії розвиватися і стати такими, якими ми їх бачимо сьогодні. Одним з найвідоміших прихильників ідей екзистенціалізму був Ролло Мей і він вірив, що лише екзистенційний напрям має шанс заповнити чималі прогалини, які мають місце в психологічних уявленнях про людину, що склалися під сильним впливом психоаналізу. Мей вважав, що екзистенціальний підхід дозволяє знайти відповіді на багато питань, що ставлять перед собою психологи і психіатри. Саме екзистенційні методи ідеальні для психологічного консультування, так як в умовах даного виду роботи не забезпечує ефективного результату жорстка схематизація: спроби укласти людей і їх проблеми в якісь межі не актуальні. Тут же структура індивіда реалізується за допомогою його життєвої історії, сновидінь, мовної маніфестації, емоційних переживань. Напрямок відкрило масу можливостей для іншого бачення людських проблем, більш ефективного і глибокого занурення в його переживання. Книга стане в нагоді психіатрів, психологів, фахівцям, які допомагають людям знайти рівновагу і душевне здоров'я, а також буде цікавою для всіх, кого хвилюють питання буття, становлення і існування людини.

Купити книгу «Теорія і практика екзистенціальної психології» Абрахам Маслоу , Генрі Елленбергер , Герман Фейфель , Гордон Оллпорт , Карл Роджерс , Ролло Мей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Теорія і практика екзистенціальної психології" (Абрахам Маслоу , Генрі Елленбергер , Герман Фейфель , Гордон Оллпорт , Карл Роджерс , Ролло Мей) з ISBN 978-5-88230-308-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
С. Римський
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.455
Автор
Абрахам Маслоу , Генрі Елленбергер , Герман Фейфель , Гордон Оллпорт , Карл Роджерс , Ролло Мей

Рецензії на книгу «Теорія і практика екзистенціальної психології ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами