Психолог в организации - Наталья Манухина, Светлана Манухина, Наталия Королева, Екатерина Белоусова, Марина Кузнецова (978-5-86375-209-9)

Психолог в организации - Наталья Манухина, Светлана Манухина, Наталия Королева, Екатерина Белоусова, Марина Кузнецова (978-5-86375-209-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 235
235 грн
  • ISBN: 978-5-86375-209-9
  • Код товару: 322002
Основні характеристики
Укладач: Наталя Манухина
Редактор: Галина Альперина
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Психолог в організації» Катерина Білоусова , Марина Кузнєцова , Наталія Корольова , Наталія Манухина , Світлана Манухина

Які завдання покладено на психолога в школі або клініці, різноманітних державних або комерційних установах, оздоровчих центрах? Дане видання призначене для бажаючих хоч на хвилинку опинитися в так званої "лабораторії психологічної допомоги", реалізованої в рамках організації. Всі автори матеріалів, які включені в запропонований збірник, захоплююче, професійно і докладно розкажуть про особливості власної практики, наводячи конкретні приклади. Серйозний об'єднуючий момент в їх діяльності - те, що всіма успішно реалізується Універсальна модель короткостроковій психологічної допомоги (метод, розроблений Н.М. Манухин). Ця захоплююча книга буде актуальною і корисною всім, хто відчуває потребу в професійній психологічної допомоги в рамках тієї чи іншої організації. Допоможе і керівникам, які відчувають необхідність в залученні психологів з метою вирішення зовнішніх і внутрішніх конфліктів, завдань. Буде цікавою і для практикуючих психологів.

Купити книгу «Психолог в організації» Катерина Білоусова , Марина Кузнєцова , Наталія Корольова , Наталія Манухина , Світлана Манухина в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психолог в організації" (Катерина Білоусова , Марина Кузнєцова , Наталія Корольова , Наталія Манухина , Світлана Манухина) з ISBN 978-5-86375-209-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Укладач
Наталя Манухина
Редактор
Галина Альперина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
60х88/16 (150х210 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Катерина Білоусова , Марина Кузнєцова , Наталія Корольова , Наталія Манухина , Світлана Манухина

Рецензії на книгу «Психолог в організації ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами