Воплощения. Системная расстановка, телесная работа и ритуал - Гуни Лайла Бакса, Кристина Блюменштайн-Эссен, Астрид Хабиба Кресцмайер, Ричард Бейкер, Нурит Зоммер (978-5-91160-077-8)

Воплощения. Системная расстановка, телесная работа и ритуал - Гуни Лайла Бакса, Кристина Блюменштайн-Эссен, Астрид Хабиба Кресцмайер, Ричард Бейкер, Нурит Зоммер (978-5-91160-077-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 326
326 грн
  • ISBN: 978-5-91160-077-8
  • Код товару: 321996
Основні характеристики
Назва оригіналу: Verkorperungen
Перекладач: Ірина Белякова
Редактор: Михайло Бурняшов
Мова: російська

Про книгу «Втілення. Системна розстановка , тілесна робота і ритуал» Астрід Хабіба Кресцмайер , Гуні Лайла Бакса , Христина Блюменштайн - Ессен , Нуріт Зоммер , Річард Б

Тема ритуалу стала однією з головних в даній книзі, яка кличе читача за межі Європи і дозволяє побачити актуальні для представників інших культур розуміння світу, тіла, зцілення. Такий підхід дасть можливість більш глибоко і ефективно вивчити процеси, які відбуваються в системних розподілі. Кожна стаття заснована на колосальному базовому досвіді: дзен-буддизм і тілесна робота, африканська культура або наукова теорія, розстановочний робота і багато іншого, об'єднане орієнтованої на рішення і ресурси позицією. Варто також відзначити, що в них отримують свою реалізацію феноменологічні і конструктивістські підходи.

Купити книгу «Втілення. Системна розстановка , тілесна робота і ритуал» Астрід Хабіба Кресцмайер , Гуні Лайла Бакса , Христина Блюменштайн - Ессен , Нуріт Зоммер , Річард Б в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Втілення. Системна розстановка , тілесна робота і ритуал" (Астрід Хабіба Кресцмайер , Гуні Лайла Бакса , Христина Блюменштайн - Ессен , Нуріт Зоммер , Річард Б) з ISBN 978-5-91160-077-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Verkorperungen
Перекладач
Ірина Белякова
Редактор
Михайло Бурняшов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Астрід Хабіба Кресцмайер , Гуні Лайла Бакса , Христина Блюменштайн - Ессен , Нуріт Зоммер , Річард Б

Рецензії на книгу «Втілення. Системна розстановка , тілесна робота і ритуал ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами