Энергетическая медицина. Метод квантового прикосновения 2.0. Новый взгляд на энергетические возможности человека - Ричард Гордон, Крис Даффилд, Вики Викхорст (978-5-906791-09-2)

Энергетическая медицина. Метод квантового прикосновения 2.0. Новый взгляд на энергетические возможности человека - Ричард Гордон, Крис Даффилд, Вики Викхорст (978-5-906791-09-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 88
88 грн
  • ISBN: 978-5-906791-09-2
  • Код товару: 321872
Основні характеристики
Назва оригіналу: Quantum-Touch 2.0. The New Human. Discovering and Becoming
Перекладач: Д. Трегубов
Редактор: І. Старих
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Енергетична медицина. Метод квантового дотику 2.0. Новий погляд на енергетичні можливості людини» Річард Гордон Кріс Даффилд Вікі Вікхорст

Квантове Дотик 2.0 - справжня енергетична медицина. Ця техніка - передовий край зцілення , і її дуже легко освоїти. За її застосуванням слідують негайні результати. Книга містить безцінну інформацію про наших природних людських здібностях і силах і надає цю інформацію в той час , коли людство в цьому найбільше потребує.

Купити книгу «Енергетична медицина. Метод квантового дотику 2.0. Новий погляд на енергетичні можливості людини» Річард Гордон Кріс Даффилд Вікі Вікхорст в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Енергетична медицина. Метод квантового дотику 2.0. Новий погляд на енергетичні можливості людини" (Річард Гордон Кріс Даффилд Вікі Вікхорст) з ISBN 978-5-906791-09-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Quantum-Touch 2.0. The New Human. Discovering and Becoming
Перекладач
Д. Трегубов
Редактор
І. Старих
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
288
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.176
Автор
Річард Гордон Кріс Даффилд Вікі Вікхорст

Рецензії на книгу «Енергетична медицина . Метод квантового дотику 2.0 . Новий погляд на енергетичні можливості людини ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами