Развитие лидеров. Как понять свой стиль управления и эффективно общаться с носителями иных стилей - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-9614-5633-2)

Развитие лидеров. Как понять свой стиль управления и эффективно общаться с носителями иных стилей - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-9614-5633-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 339
339 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5633-2
  • Код товару: 321795
Основні характеристики
Назва оригіналу: Leading the Leaders
Перекладач: Т. Гутман
Редактор: С. Філоновіч
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Розвиток лідерів. Як зрозуміти свій стиль управління і ефективно спілкуватися з носіями інших стилі» Іцхак Калдерон Адізес

Ця книга розповідає про те, як розшукати власний стиль керівництва, щоб його можна було постійно вдосконалювати, але щоб при цьому люди розуміли сутність цього стилю. Будь-який досвідчений директор має власний стиль керівництва і спілкування з підлеглими, який визначає взаємини начальства з простими робітниками. Деякі керівники занадто суворі і скрупульозні, другі діловиті і практичні, а іноді зустрічаються ввічливі веселуни. Відповідно, часто виникають моменти, коли характер керівництва зрозумілий одним співробітникам, але не підходить другий частини колективу. Книга дійсно варта уваги численних читачів. Так як це єдина публікація, яка вважається продовженням "Ідеального керівника". Вся інформація викладена на зручному мовою у вигляді рад та численних рекомендацій, які засновані на детальних дослідженнях. Книга досить універсальна, так вона може стати корисною як для саморозвитку, так і для вивчення вже давно розроблених прийомів. Книга стане корисною тим, хто займає керівні посади, але не звикне з тим, що кожен співробітник вимагає особливого підходу.

Купити книгу «Розвиток лідерів. Як зрозуміти свій стиль управління і ефективно спілкуватися з носіями інших стилі» Іцхак Калдерон Адізес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розвиток лідерів. Як зрозуміти свій стиль управління і ефективно спілкуватися з носіями інших стилі" (Іцхак Калдерон Адізес) з ISBN 978-5-9614-5633-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Leading the Leaders
Перекладач
Т. Гутман
Редактор
С. Філоновіч
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
260
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Іцхак Калдерон Адізес

Рецензії на книгу «Розвиток лідерів . Як зрозуміти свій стиль управління і ефективно спілкуватися з носіями інших стилі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами