Как купить квартиру выгодно. Потратьте минимум - получите максимум - Анна Моисеева, Сергей Тихоненко (978-5-9614-5595-3)

Как купить квартиру выгодно. Потратьте минимум - получите максимум - Анна Моисеева, Сергей Тихоненко (978-5-9614-5595-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 251
251 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5595-3
  • Код товару: 321788
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 312
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Як купити квартиру вигідно. Витратьте мінімум - отримаєте максимум» Ганна Мойсеєва , Сергій Тихоненко

Нині безліч людей десятиліттями мріють про особисте житло, але не можуть дозволити собі розкішну покупку, адже це не бетонна коробка, з якої нічого надалі робити не потрібно. Купуючи житло, людина розуміє, що вкласти в нього коштує не менше зусиль і коштів, щоб затишно обладнати власну квартиру. Тому багато хто не ризикують і продовжують проживати в невеликих знімних комуналках. Де відшукати найоптимальніший в грошовому відношенні варіант власного житла? Як вигідно домовитися з майбутнім продавцем? Що належить пережити в процесі оформлення всієї документації? Деякі можуть пройти всю процедуру покупки всього за місяць, інші можуть мучитися роками. Завдяки книзі у вас є можливість уникнути всіх цих мук. Дана книга Анни Масовий і Тихоненко Сергія допоможе читачеві побудувати процес покупки житла зрозумілим і досить передбачуваним без усіляких несподіваних "підводних каменів". Публікація здатна надати ряд рекомендацій на кожному етапі оформлення документів в житло будь-якого типу, починаючи від квартири і закінчуючи віллою. Книга стане корисною як для простої людини, так і для початківця працівника в сфері нерухомості.

Купити книгу «Як купити квартиру вигідно. Витратьте мінімум - отримаєте максимум» Ганна Мойсеєва , Сергій Тихоненко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як купити квартиру вигідно. Витратьте мінімум - отримаєте максимум" (Ганна Мойсеєва , Сергій Тихоненко) з ISBN 978-5-9614-5595-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
312
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ганна Мойсеєва , Сергій Тихоненко

Рецензії на книгу «Як купити квартиру вигідно . Витратьте мінімум - отримаєте максимум ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами