Ничего личного. Как социальные сети, поисковые системы и спецслужбы используют наши персональные данные для собственной выгоды - Эндрю Кин (978-5-9614-5128-3)

Ничего личного. Как социальные сети, поисковые системы и спецслужбы используют наши персональные данные для собственной выгоды - Эндрю Кин (978-5-9614-5128-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 405
405 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5128-3
  • Код товару: 321761
Основні характеристики
Автор: Ендрю Кін
Назва оригіналу: The Internet is Not the Answer
Перекладач: І. Євстигнєєва
Редактор: Володимир Милове
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Нічого особистого. Як соціальні мережі , пошукові системи і спецслужби використовують наші персональ» Ендрю Кін

З появою в людському житті комп'ютерів, багато моментально вирішили, що це надасть колосальні можливості і значно спростить життя. Насправді, мало хто знає про справжній шкоду Інтернету. Розкрити очі наївному людству вирішив Ендрю Кін, який відомий своїми критичними поглядами на всілякі комп'ютерні технології та Інтернет в цілому. Одного разу його прозвали Антихристом за різкі вислови у бік відомого Марка Цукерберга. У книзі творець розповів суспільстві про те, як засновники популярних пошукових систем і соцмереж посилюють проблему безробіття і фінансового нерівності населення. Крім цього в публікації він описав те, яким чином наші дані, які ми надаємо в процесі здійснення реєстрації, можуть використовуватися власниками цих сайтів. Книга буде цікава тим, хто бажає користуватися Інтернетом, але не визначитися з вибором.

Купити книгу «Нічого особистого. Як соціальні мережі , пошукові системи і спецслужби використовують наші персональ» Ендрю Кін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нічого особистого. Як соціальні мережі , пошукові системи і спецслужби використовують наші персональ" (Ендрю Кін) з ISBN 978-5-9614-5128-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Internet is Not the Answer
Перекладач
І. Євстигнєєва
Редактор
Володимир Милове
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
232
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.520
Автор
Ендрю Кін

Рецензії на книгу «Нічого особистого. Як соціальні мережі , пошукові системи і спецслужби використовують наші персональ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами