Арабское население Израиля и палестинских территорий. Происхождение, клановая и конфессиональная структура - Михаэль Чернин (978-5-93273-413-1)

Арабское население Израиля и палестинских территорий. Происхождение, клановая и конфессиональная структура - Михаэль Чернин (978-5-93273-413-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 727
727 грн
  • ISBN: 978-5-93273-413-1
  • Код товару: 321669
Основні характеристики
Редактор: А. Філонік
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 800

Про книгу «Арабське населення Ізраїлю і палестинських територій. Походження , кланова і конфесійна структура» Міхаель Чернин

Презентоване читацької аудиторії видання - подія епохальна в сходознавстві, і не тільки у вітчизняному. Ця книга - перший докладний, доскональне опис арабів Ізраїлю і жителів палестинських територій - сектору Газа. Сектор Газа був залишений ізраїльтянами в 2005 році влітку арабському населенню. Євреїв, що проживали на території Газа - евакуювали насильно, залишили арабським жителям і Самарію з Іудеєю, велика частина цих земель заперечується сьогодні палестинцями у ізраїльської держави. Автор викриває безліч міфів, викладаючи просто інформацію, таку, якою вона є, ніяк не прикрашаючи реальність, без підтасовки фактів ні в одну зі сторін. Автор подає інформацію, нікого не боячись і ні з ким не заграючи, як і годиться в справжньої науки.

Купити книгу «Арабське населення Ізраїлю і палестинських територій. Походження , кланова і конфесійна структура» Міхаель Чернин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Арабське населення Ізраїлю і палестинських територій. Походження , кланова і конфесійна структура" (Міхаель Чернин) з ISBN 978-5-93273-413-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
А. Філонік
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
800
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Міхаель Чернин

Рецензії на книгу «Арабське населення Ізраїлю і палестинських територій . Походження , кланова і конфесійна структура ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами