Волшебство в песочнице. Песочная терапия в работе с детьми (методическое пособие + практические материалы) - Елена Конаныхина (978-5-98563-353-5)

Волшебство в песочнице. Песочная терапия в работе с детьми (методическое пособие + практические материалы) - Елена Конаныхина (978-5-98563-353-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 307
307 грн
  • ISBN: 978-5-98563-353-5
  • Код товару: 321656
Основні характеристики
Художник: Н. Гаврилова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: картон
Кількість сторінок: 152

Про книгу «Чари в пісочниці. Пісочна терапія в роботі з дітьми ( методичний посібник + практичні матеріали )» Олена Конанихіна

Унікальний розвиває комплект, який включає: 1) методичні рекомендації зі сценаріями двох програм з пісочної терапії для дітей; 2) роздатковий і демонстраційний практичний матеріал, необхідний для проведення занять за програмами. Пісочна терапія під назвою "Секрети Пісочній країни" призначена для корекції відносин між дитиною і батьками. Робота за цією програмою проводиться в парі: "дитина-батько". Програма пісочної терапії під назвою "Чарівний світ піску" - це система розвиваючих, освітніх занять в групах до 6 чоловік з дітьми-дошкільнятами, і школярами молодшого віку. Сценарії програм пісочної терапії супроводжуються докладними коментарями, корисною інформацією про теорії та історії пісочної терапії, її основ - це унікальною і дивовижною формі психологічної роботи. Крім сценаріїв і коментарів, історичних довідок, книга включає приклади організації кабінетів для sandplay. Приклади, фотографії, опубліковані в книзі, допомагають чітко і ясно уявити особливості програм і без складнощів розібратися в тонкощах і нюансах пісочної терапії. Всі разом давайте зайдемо в чудову пісочницю і постараємося розкрити її таємниці.

Купити книгу «Чари в пісочниці. Пісочна терапія в роботі з дітьми ( методичний посібник + практичні матеріали )» Олена Конанихіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чари в пісочниці. Пісочна терапія в роботі з дітьми ( методичний посібник + практичні матеріали )" (Олена Конанихіна) з ISBN 978-5-98563-353-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
картон
Кількість сторінок
152
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олена Конанихіна

Рецензії на книгу «Чари в пісочниці . Пісочна терапія в роботі з дітьми ( методичний посібник + практичні матеріали ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами