Защити себя по методикам спецслужб. Бывший спецагент раскрывает методы, которые могут спасти жизнь вам и вашей семье - Джейсон Хансон (978-5-00100-017-4)

Защити себя по методикам спецслужб. Бывший спецагент раскрывает методы, которые могут спасти жизнь вам и вашей семье - Джейсон Хансон (978-5-00100-017-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 333
333 грн
  • ISBN: 978-5-00100-017-4
  • Код товару: 321646
Основні характеристики
Назва оригіналу: Spy Secrets That Can Save Your Life
Перекладач: Наталія Рудницька
Редактор: Тетяна Рапопорт , Сергій Захаров
Мова: російська

Про книгу «Захисти себе по методикам спецслужб. Колишній спецагент розкриває методи , які можуть врятувати жит» Джейсон Хансон

Офіцер спецпідрозділу ЦРУ розповість широкому колу читачів, як методичні розробки спецслужб зможуть допомогти в забезпеченні безпеки і повсякденному житті. Коли Джейсон Хансон став спецагентом ЦРУ в 2003 році, він і подумати не міг, що методики та тактики, прийоми і розробки спецслужб, що застосовуються агентами до контррозвідці, захисту спецагентів і спостереженні - можуть бути дуже навіть корисні в звичайному житті звичайних людей. Прочитавши книгу, ви дізнаєтеся, як спецагенти звільняються від наручників в одну мить, як зламують найскладніші замки, як визначають бреше їм співрозмовник або говорить правду, як і з чого створюють імпровізоване зброю для самозахисту або збирають аптечку з того, що потрапляє до рук - з підручних матеріалів. Всьому цьому Джейсон Хансон навчився, перебуваючи на службі в ЦРУ, а ще у нього розвинулася підвищена уважність і пильність - він не перестаючи "сканує" те, що відбувається, постійно спостерігає навколишнє оточення, миттєво визначаючи підозрілу поведінку людей і навіть найменші ознаки небезпеки. Всіма набутими навичками агента ЦРУ Хансон ділиться з читацькою аудиторією. Він демонструє, як звичайна людина в повсякденному житті може уникнути пограбування, захоплення і викрадення автомобіля, нападу на вулиці та інших жорстоких і небезпечних злочинів. Прочитавши книгу спецагента, ви самостійно зможете визначати стеження за собою, обчислювати всіляких шахраїв, в тому числі і в подорожі за кордон. Проштудіювавши сторінки книги ви станете справжнім детектором брехні і самі зможете визначати з неймовірною точністю обманює вас співрозмовник, в тому числі і на ділових переговорах. Коли ви прочитаєте книгу, Ви будете готові до будь-яких несподіванок. Особлива заслуга Джейсона Гансона - він адаптував навички спецагентів і їх вміння від найвищого рівня до рівня звичайних громадян, таких як ми з вами, що живуть не в самому безпечному, на жаль, світі.

Купити книгу «Захисти себе по методикам спецслужб. Колишній спецагент розкриває методи , які можуть врятувати жит» Джейсон Хансон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Захисти себе по методикам спецслужб. Колишній спецагент розкриває методи , які можуть врятувати жит" (Джейсон Хансон) з ISBN 978-5-00100-017-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Spy Secrets That Can Save Your Life
Перекладач
Наталія Рудницька
Редактор
Тетяна Рапопорт , Сергій Захаров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джейсон Хансон

Рецензії на книгу «Захисти себе по методикам спецслужб . Колишній спецагент розкриває методи , які можуть врятувати жит».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами