Души высокая свобода. Три образа Анны Ахматовой - Михаил Зенкевич, Надежда Мандельштам, Анатолий Найман (978-5-91631-238-6)

Души высокая свобода. Три образа Анны Ахматовой - Михаил Зенкевич, Надежда Мандельштам, Анатолий Найман (978-5-91631-238-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 287
287 грн
  • ISBN: 978-5-91631-238-6
  • Код товару: 321542
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 508
Формат: 60х84/16 (145х200 мм)

Про книгу «Душі висока свобода. Три образу Анни Ахматової» Михайло Зенкевич Надія Мандельштам Анатолій Найман

Даний збірник, що складається з трьох творів-спогадів, розповідає про трьох періодах життя Анни Ахматової. Перший - це роман "Мужицький сфінкс" М.А. Зенкевича - так звані белетристичні мемуари, написані в 1928 році. Головна героїня роману, яка змогла за життя оцінити книгу, сказала: "Яка це неправдоподібна правда!". Другий твір "Про Ахматової" Н.Я. Мандельштам - це спогади автора - близької подруги, якими були Анна Андріївна і Надія Яківна. Тут і роздуми і уривки з листування Ахматової з Мандельштам. Третьою частиною збірки стали мемуари "Розповіді про Анну Ахматову" А.Г. Наймана. Саме вони розповідають про останні роки в житті Анни Андріївни. Він відкриває для нас деякі таємниці і загадки віршів того періоду, адже кілька років автор був не тільки близьким другом, а й літературним секретарем поетеси.

Купити книгу «Душі висока свобода. Три образу Анни Ахматової» Михайло Зенкевич Надія Мандельштам Анатолій Найман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Душі висока свобода. Три образу Анни Ахматової" (Михайло Зенкевич Надія Мандельштам Анатолій Найман) з ISBN 978-5-91631-238-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
508
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Михайло Зенкевич Надія Мандельштам Анатолій Найман

Рецензії на книгу «Душі висока свобода . Три образу Анни Ахматової ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами