Школа Семи Гномов. Полный годовой курс. Для занятий с детьми от 2 до 3 лет. 12 книг с картонными вкладками - Дарья Денисова, Елена Янушко, Владимир Маяковский (978-5-86775-475-4)

Школа Семи Гномов. Полный годовой курс. Для занятий с детьми от 2 до 3 лет. 12 книг с картонными вкладками - Дарья Денисова, Елена Янушко, Владимир Маяковский (978-5-86775-475-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 763
763 грн
  • ISBN: 978-5-86775-475-4
  • Код товару: 321537
Основні характеристики
Редактор: А. Бившева , В. Вілюнева , Л. Бурмістрова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Школа Семи Гномів. Повний річний курс. Для занять з дітьми від 2 до 3 років. 12 книг з картонними» Дар'я Денисова Олена Янушко Володимир Маяковський

"Школа семи гномів" - унікальна комплексна розвиваюча система занять з дітьми від самого народження до школи. Кожному віку дошкільника - свій гномик, свій колір і свої книги. Наприклад, книги, призначені для малюка 2-3 років, пофарбовані в блакитний колір. До школи сім років - як сім кольором веселки. Розвиваючі посібники розроблені з урахуванням останніх освітніх стандартів і будуть корисними помічниками і для батьків, і для фахівців. Комплект включає книги з назвами: 1. Один - багато (дітки в ігровій формі розрізняти поняття "один" і "багато"). 2. Колір, форма (книга допоможе швидше освоїти кольору і форми предметів); 3. Пластилінові картинки (початкові навички роботи з пластиліном для розвитку творчих можливостей, уяви та дрібної моторики; 4. Пори року (діти познайомляться з порами року, зміною сезонів, характерними ознаками сезонів); 5. Які бувають професії (завдяки цій книжці діти дізнаються про різні професії, чим займаються люди тієї чи іншої професії, розширять кругозір і словниковий запас); 6. На лісовій галявині (хто живе в лісі і що росте на лісовій галявині - про це читайте в представленій книжці); 7. Малюємо пальчиками (визначаємо творчий потенціал, розвиваємо уяву, дрібну моторику, створюємо власні художні шедеври); 8. Домашні вихованці (як доглядати за вихованцями, ніж можна годувати, як вигулювати - все про тих, кого ми приручили); 9. Хто де живе? 10. Азбука для малюків; 11. Розумна вирезалочка; 12. Що таке добре? Назва кожної книги говорить про тих прийомах і навичках, про тих знаннях, які отримає малюк, пройшовши разом з вами заняття, виконавши всі вправи та завдання. Вчіться граючи!

Купити книгу «Школа Семи Гномів. Повний річний курс. Для занять з дітьми від 2 до 3 років. 12 книг з картонними» Дар'я Денисова Олена Янушко Володимир Маяковський в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Школа Семи Гномів. Повний річний курс. Для занять з дітьми від 2 до 3 років. 12 книг з картонними" (Дар'я Денисова Олена Янушко Володимир Маяковський) з ISBN 978-5-86775-475-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
А. Бившева , В. Вілюнева , Л. Бурмістрова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Кількість сторінок
216
Формат
240x305 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Дар'я Денисова Олена Янушко Володимир Маяковський

Рецензії на книгу «Школа Семи Гномів . Повний річний курс . Для занять з дітьми від 2 до 3 років . 12 книг з картонними».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами