Карл Маркс и «Капитал» в XXI веке. В чем ошибался родоначальник марксизма? - Рудольф Баландин (978-5-4444-3542-7)

Карл Маркс и «Капитал» в XXI веке. В чем ошибался родоначальник марксизма? - Рудольф Баландин (978-5-4444-3542-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 127
127 грн
  • ISBN: 978-5-4444-3542-7
  • Код товару: 321494
Основні характеристики
Редактор: Н. Смирнов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: газетний

Про книгу «Карл Маркс і « Капітал » в XXI столітті. У чому помилявся родоначальник марксизму ?» Рудольф Баландін

Підійшовши критично до вивчення політекономії, серйозно і вдумливо осмисливши її історію, Карл Маркс створив своє власне вчення, потужність, значення і велич якого навіть його ідейні противники беззастережно визнали. Саме Марксом був оголошений тезу, який свідчив про неминучість активних виступів за свої права робітничого класу. Карл Маркс у своєму масштабному, фундаментальній праці гармонійно об'єднав економіку і політику, саме його прийнято вважати провісником і пророком пролетарської революції. Нападки на вчення К.Маркса в кінці 19 століття тільки загострили інтерес до його фундаментальної праці, особливо на поле дозрівання і розвитку революційного руху і в Європі, і в Росії. Вершиною популярності вчення Маркса стали роки сталінського правління в СРСР, особливо, після перемоги Радянського Союзу у війні з Німеччиною. І ось сьогодні, в сучасному XXI столітті, несподівано інтерес до робіт Маркса знову відроджується. Причому інтерес відроджується і в традиційно капіталістичних країнах, і в країнах, що раніше належали до соціалістичного табору. Черговий том серії розповість про помилки Маркса і його прозріння, про підходи давно застарілих і актуальних і нині.

Купити книгу «Карл Маркс і « Капітал » в XXI столітті. У чому помилявся родоначальник марксизму ?» Рудольф Баландін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Карл Маркс і « Капітал » в XXI столітті. У чому помилявся родоначальник марксизму ?" (Рудольф Баландін) з ISBN 978-5-4444-3542-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Смирнов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
320
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Рудольф Баландін

Рецензії на книгу «Карл Маркс і « Капітал » в XXI столітті . У чому помилявся родоначальник марксизму ? ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами