Футболономика. Почему Англия проигрывает, Германия и Бразилия выигрывают, а США, Япония, Австралия, Турция и даже Ирак выходят на первый план - Саймон Купер, Стефан Шимански (978-5-9614-5614-1)

Футболономика. Почему Англия проигрывает, Германия и Бразилия выигрывают, а США, Япония, Австралия, Турция и даже Ирак выходят на первый план - Саймон Купер, Стефан Шимански (978-5-9614-5614-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 394
394 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5614-1
  • Код товару: 321442
Основні характеристики
Назва оригіналу: Soccernomics
Перекладач: Н. Зарахович
Редактор: Р. Трушечкін , П. Суворова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Футболономіка. Чому Англія програє , Німеччина і Бразилія виграють , а США , Японія , Австралія , Т» Саймон Купер Стефан Шиманьскі

Про таємні, прихованих від більшості фактах, технологіях, інструментах і механізмах, які визначають спортивні результати в найпопулярнішому світовому виді спорту - футболі. Про те, кого з футбольних гравців варто, а кого немає купувати футбольним командам, чи варто утримувати в команді футболіста в "віці", збірні з футболу яких країн можуть в майбутньому стати беззаперечними чемпіонами, а які команди не мають ні найменшого шансу на перемогу, як статистична інформація допомагає голкіперам відбивати пенальті і ще багато-багато цікавих і неймовірних фактів... Чому ми рекомендуємо прочитати книжку? Грунтуючись на фактичних даних, популярно і доступно, автори презентованої книги скидають поширені міфи і популярні легенди про футбол. У книзі представлені відповіді на всі злободенні, гострі питання світового футболу, які цікаві не тільки вболівальникам - фанатам цього захоплюючого, азартного виду спорту, а також спонсорам, тренерам, самим гравцям команд. У книзі продемонстровано якими саме нитками - економічними, культурними, демографічними, пов'язаний футбол з життям, що протікає за стінами стадіонів. Кому адресована книга? Всім, кому не байдужий футбол, хто зацікавлений в отриманні максимуму інформації про сучасні технології досягнення успіху. Автори книги - англійський письменник, кращий в світі з усіх, які пишуть про світовому футболі - Симон Купер. За свої роботи він удостоєний безлічі престижних премій. У тому числі і William Hill Sports Book of Year. Крім того, Симон Купер - ведучий щотижневої колонки в The Financial Times. Проживає у Франції в Парижі. Книга його спільна творчість з професором економіки і викладачем МВА в лондонській бізнес-школі - Стефаном Шиманьскі - провідним спортивним економістом світу. Стефан Шиманьскі проживає в Лондоні.

Купити книгу «Футболономіка. Чому Англія програє , Німеччина і Бразилія виграють , а США , Японія , Австралія , Т» Саймон Купер Стефан Шиманьскі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Футболономіка. Чому Англія програє , Німеччина і Бразилія виграють , а США , Японія , Австралія , Т" (Саймон Купер Стефан Шиманьскі) з ISBN 978-5-9614-5614-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Soccernomics
Перекладач
Н. Зарахович
Редактор
Р. Трушечкін , П. Суворова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
516
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Саймон Купер Стефан Шиманьскі

Рецензії на книгу «Футболономіка . Чому Англія програє , Німеччина і Бразилія виграють , а США , Японія , Австралія , Т».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами