50 возможностей не допустить самоубийства. Родителям, которые хотят понять своего ребенка - Андрей Ананьев, Наоми Ананьева (978-5-17-094766-9)

50 возможностей не допустить самоубийства. Родителям, которые хотят понять своего ребенка - Андрей Ананьев, Наоми Ананьева (978-5-17-094766-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 107
107 грн
  • ISBN: 978-5-17-094766-9
  • Код товару: 321346
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 256

Про книгу «50 можливостей не допустити самогубства. Батькам , які хочуть зрозуміти свою дитину» Андрій Ананьєв Наомі Ананьєва

Здається лише зовсім недавно, буквально вчора ваш малюк - був насправді малюком, таким слухняною дитиною, пустотливим, радісним і безтурботним, а головне - малюк був таким зрозумілим. Але, щось сталося, і безтурботний і такий рідний малюк раптом обернувся в інопланетне істота: і не ясно, що йому треба, чого він хоче, чому тепер цей інопланетянин радіє, а чому засмучується, що ображає інопланетне істота, а що - ні , і саме незрозуміле - що там, в голові у цього незрозумілого інопланетянина. Але ж цей інопланетянин - ваш рідний дитина, вже не маленький слухняний карапуз, але поки що і не доросла людина - він підліток. Книга покликана допомогти стурбованим батькам: прочитавши її, ви знову зможете розуміти, відчувати всією душею свого виріс дитини, а ще вам буде легше випереджати зароджуються проблеми з підростаючим чадом, адже завдяки книзі ви навчитеся їх розпізнавати і вирішувати мирно, безконфліктно, якщо вони все- таки виникли. Поради та рекомендації досвідчених практикуючих психологів стануть у пригоді батькам для досягнення взаєморозуміння з дітьми-підлітками і допоможуть не допустити трагедій. Книжка "50 можливостей не допустити самогубства" створена авторами - Андрієм і Наомі Ананьєва - іменитими практикуючими психологами, спеціально для всіх без винятку батьків підлітків.

Купити книгу «50 можливостей не допустити самогубства. Батькам , які хочуть зрозуміти свою дитину» Андрій Ананьєв Наомі Ананьєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "50 можливостей не допустити самогубства. Батькам , які хочуть зрозуміти свою дитину" (Андрій Ананьєв Наомі Ананьєва) з ISBN 978-5-17-094766-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
256
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.220
Автор
Андрій Ананьєв Наомі Ананьєва

Рецензії на книгу «50 можливостей не допустити самогубства . Батькам , які хочуть зрозуміти свою дитину ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами