Прямоходящие мыслители. Путь человека от обитания на деревьях до постижения мироустройства - Леонард Млодинов (978-5-9907254-0-9)

Прямоходящие мыслители. Путь человека от обитания на деревьях до постижения мироустройства - Леонард Млодинов (978-5-9907254-0-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 202
202 грн
  • ISBN: 978-5-9907254-0-9
  • Код товару: 321202
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Upright Thinkers
Перекладач: Шаші Мартинова
Редактор: Максим Нємцов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Прямоходящие мислителі. Шлях людини від проживання на деревах до осягнення світоустрою» Леонард Млодінов

Автор "прямоходяча мислителів" Леонард Млодінов - американський фізик, легко і просто, з елементами гумору зачіпає складну тематику, розповідаючи читачеві еволюцію людини в самих його різних областях: фізика і психологія, біологія і геометрія, хімія і археологи. Показує промисловий і індустріальний стрибок, тимчасовим періодом у мільйони років, який ми звикли називати - прогрес... Як з'явився мобільний телефон? Як людина змогла змінити печери на зручні апартаменти і хмарочоси? І звідки у нас з'явилася можливість їздити й літати? Своєю науковою тематикою, але на диво простими поясненнями, книга зацікавить представників будь-якого віку.

Купити книгу «Прямоходящие мислителі. Шлях людини від проживання на деревах до осягнення світоустрою» Леонард Млодінов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прямоходящие мислителі. Шлях людини від проживання на деревах до осягнення світоустрою" (Леонард Млодінов) з ISBN 978-5-9907254-0-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Upright Thinkers
Перекладач
Шаші Мартинова
Редактор
Максим Нємцов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
480
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Леонард Млодінов

Рецензії на книгу «Прямоходящие мислителі . Шлях людини від проживання на деревах до осягнення світоустрою ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами