Согласовано! Как повысить доходы компании, подружив продажи и маркетинг - Игорь Манн, Анна Турусина, Максим Батырев (978-5-00057-797-4)

Согласовано! Как повысить доходы компании, подружив продажи и маркетинг - Игорь Манн, Анна Турусина, Максим Батырев (978-5-00057-797-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 338
338 грн
  • ISBN: 978-5-00057-797-4
  • Код товару: 321157
Основні характеристики
Редактор: Дарина Сальникова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Погоджено ! Як підвищити доходи компанії , подружитися продажу і маркетинг» Ігор Манн Анна Турусина Максим Батиров

Це, вже гучне видання про рішення конфліктів двох сторін комерційної діяльності: маркетингу і відділу продажів. Автором книги є відомий російський маркетер Ігор Манн. Його робота адресована: комерсантам, керівникам відділів маркетингу і продажів, а також комерційним директорам. Співавторами видання стали експерти в області менеджменту і економічних наук - Анна Турусина і Максим Батиров: знайомі читачам по бестселерів побратим - тематики: "Маркетингова машина" і "45 татуювань менеджера". Глави книги за допомогою прикладів з практики допоможуть сформувати плідний тандем для подальшої співпраці маркетингової боку і відділу продажів. Тут ми дізнаємося: - Про видах конфлікту (і їх сторін); - Про вплив організаційних заходів на вирішення конфліктів; - Яким чином підвищити ефективність обох сторін; - Як виробити в конфліктуючих сторонах прозорість і відкритість; - Як правильно розподілити заходи, цілі та час для виконання завдань.

Купити книгу «Погоджено ! Як підвищити доходи компанії , подружитися продажу і маркетинг» Ігор Манн Анна Турусина Максим Батиров в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Погоджено ! Як підвищити доходи компанії , подружитися продажу і маркетинг" (Ігор Манн Анна Турусина Максим Батиров) з ISBN 978-5-00057-797-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Дарина Сальникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.340
Автор
Ігор Манн Анна Турусина Максим Батиров

Рецензії на книгу «Погоджено ! Як підвищити доходи компанії , подружитися продажу і маркетинг ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами