От первых свиданий до взрослой жизни. Что должны знать родители о сексуальном развитии своих подростков - Дебра Хаффнер (978-5-91743-056-0)

От первых свиданий до взрослой жизни. Что должны знать родители о сексуальном развитии своих подростков - Дебра Хаффнер (978-5-91743-056-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 246
246 грн
  • ISBN: 978-5-91743-056-0
  • Код товару: 321111
Основні характеристики
Назва оригіналу: Beyond the Big Talk
Перекладач: Катерина Лісовська
Редактор: Світлана Сапожникова
Мова: російська

Про книгу «Від перших побачень до дорослого життя. Що повинні знати батьки про сексуальний розвиток своїх підл» Дебра Хаффнер

Ця книга - продовження бесіди автора з батьками на тему підліткового сексуального розвитку, яку Дебра Хаффнер початку в попередньому своєму виданні "Від пелюшок до перших побачень...". Місіс Хафнер - американський психолог і фахівець в області підліткового сексуального освіти дає пораду, як грамотно і безболісно почати бесіду двох поколінь на делікатну тему. Перше кохання, побачення, спілкування з однолітками, засоби контрацепції, вагітність - це той неповний список тим, так важко даються нам в бесіді з власними дітьми. Книга написана гранично конкретно, але і вельми делікатно. Результат від авторських рад додасть впевненості батькам в спілкуванні на "цю" тему, а у підлітків не буде зайвого приводу замикатися в собі.

Купити книгу «Від перших побачень до дорослого життя. Що повинні знати батьки про сексуальний розвиток своїх підл» Дебра Хаффнер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Від перших побачень до дорослого життя. Що повинні знати батьки про сексуальний розвиток своїх підл" (Дебра Хаффнер) з ISBN 978-5-91743-056-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Beyond the Big Talk
Перекладач
Катерина Лісовська
Редактор
Світлана Сапожникова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дебра Хаффнер

Рецензії на книгу «Від перших побачень до дорослого життя . Що повинні знати батьки про сексуальний розвиток своїх підл».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами