Семейка Гномс. Игры для эмоционального развития (набор из 74 карт) - Е. Кирюшина, Екатерина Мухаматулина (978-5-98563-343-6)

Семейка Гномс. Игры для эмоционального развития (набор из 74 карт) - Е. Кирюшина, Екатерина Мухаматулина (978-5-98563-343-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 446
446 грн
  • ISBN: 978-5-98563-343-6
  • Код товару: 321073
Основні характеристики
Художник: Ірина Максимова
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Папір: картон
Кількість сторінок: 74

Про книгу «Сімейка Гномс. Ігри для емоційного розвитку ( набір з 74 карт )» Е. Кирюшина Катерина Мухаматуліна

Мета ігрового набору - формування дитячої емоційної сфери. Він складається з 68 карток, що ілюструють почуття і емоції чарівною сім'ї гномів з їх тонкими нюансами: радість, горе, переляк, заздрість, а також з шести карт-підказок і інструкція. Гра для психологічної роботи буде ефективна і головне цікава, як індивідуально, так і колективно. Інструкція розповість про базис ідеї і правилах ігрових занять, в процесі яких, які відіграють зможуть розвинути в собі навички словесного вираження власних почуттів і що головне - розуміти стан близьких людей. Гра поповнює не тільки персональний словник емоцій і моделює моменти, де батьки і діти мають можливість спілкуватися на тему своїх почуттів, про їх витоки і причини. Ідеальний спосіб з легкістю поділитися в колі сім'ї всією палітрою своїх почуттів.

Купити книгу «Сімейка Гномс. Ігри для емоційного розвитку ( набір з 74 карт )» Е. Кирюшина Катерина Мухаматуліна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сімейка Гномс. Ігри для емоційного розвитку ( набір з 74 карт )" (Е. Кирюшина Катерина Мухаматуліна) з ISBN 978-5-98563-343-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Папір
картон
Кількість сторінок
74
Формат
115x150 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Е. Кирюшина Катерина Мухаматуліна

Рецензії на книгу «Сімейка Гномс . Ігри для емоційного розвитку ( набір з 74 карт ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами