Изучаем пространство с нейропсихологом. Комплект материалов для работы с детьми старшего дошкольного и младшего школьного возраста - Анастасия Сунцова, Светлана Курдюкова (978-5-98563-333-7)

Изучаем пространство с нейропсихологом. Комплект материалов для работы с детьми старшего дошкольного и младшего школьного возраста - Анастасия Сунцова, Светлана Курдюкова (978-5-98563-333-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 459
459 грн
  • ISBN: 978-5-98563-333-7
  • Код товару: 321072
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: листове видання
Кількість сторінок: 92
Формат: 210x295 мм

Про книгу «Вивчаємо простір з нейропсихологом. Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного і» Анастасія Сунцова Світлана Курдюкова

Це видання - різновид методичного посібника з описом прийомів і завдань для формування у дитини просторових уявлень. Книга містить цікаві вкладення для вправ з яскравими і цікавими ілюстраціями. Здатність дітей без проблем розпізнавати верх і низ, право і ліво - прямопропорційна їх успішності в школі. У разі несформованості цих навичок, школяр матиме труднощі з читанням, орфографією, обчисленнями і логічними задачами, що в повсякденному житті буде мати негативні наслідки. Вправи даного комплекту стануть хорошою підмогою для загального безболісного сприйняття дитини і невразливості його перед безліччю негативних життєвих ситуацій, зокрема в питаннях освіти. Книга буде цікава не тільки психологам, педагогам і логопедам, а й батькам, які зацікавлені в грамотному розвитку своїх дітей.

Купити книгу «Вивчаємо простір з нейропсихологом. Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного і» Анастасія Сунцова Світлана Курдюкова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вивчаємо простір з нейропсихологом. Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного і" (Анастасія Сунцова Світлана Курдюкова) з ISBN 978-5-98563-333-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
листове видання
Кількість сторінок
92
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Анастасія Сунцова Світлана Курдюкова

Рецензії на книгу «Вивчаємо простір з нейропсихологом . Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного і ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами