The Man in the Black Suit and Other Stories / «Человек в черном костюме» и другие рассказы - Стивен Кинг (978-5-9908367-5-4)

The Man in the Black Suit and Other Stories / «Человек в черном костюме» и другие рассказы - Стивен Кинг (978-5-9908367-5-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 100
100 грн
  • ISBN: 978-5-9908367-5-4
  • Код товару: 321025
Основні характеристики
Автор: Стівен Кінг
Назва оригіналу: The Man in the Black Suit
Серія: Abridged Bestseller
Вікова категорія: 16+
Мова: англійська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «The Man in the Black Suit and Other Stories / « Людина в чорному костюмі » і інші оповідання» Стівен Кінг

Задайте собі питання: як близько кожен з нас знає себе і близьких? Чи допускаєте ви факт того, що хтось із них маніяк? Чи можливо те, що душа вашого родича охоплена ланцюгом диявола? Чи можуть бути реальністю ваші нічні кошмари? Адже у кожного з нас, існує велика таємниця... питання один: чи потрібні відповіді на подібні питання? Технології нашого часу з легкістю допомагають кожному з нас тимчасово "побути" богом і зв'язатися з неземним світом, а лукаві темні сили примушують нас укласти угоду з совістю. За словами Стівена Кінга, найстрашніше - це неминучість обрання шляху: життя або смерть, віддати себе в жертву або зрадити близької. Відповідь одна - жахлива за своєю дорожнечею ціна. У книзі - збірці: десять захоплюючих оповідань Кінга за кілька років. Сюжети багатьох оповідань стали сценаріями до відомим світовим кінострічок.

Купити книгу «The Man in the Black Suit and Other Stories / « Людина в чорному костюмі » і інші оповідання» Стівен Кінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "The Man in the Black Suit and Other Stories / « Людина в чорному костюмі » і інші оповідання" (Стівен Кінг) з ISBN 978-5-9908367-5-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Man in the Black Suit
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
160
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Стівен Кінг

Рецензії на книгу «The Man in the Black Suit and Other Stories / « Людина в чорному костюмі » і інші оповідання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами