Влюбленность, любовь, зависимость. Как построить семейное счастье? - Андрей Лоргус, Ольга Красникова (978-5-91761-499-1)

Влюбленность, любовь, зависимость. Как построить семейное счастье? - Андрей Лоргус, Ольга Красникова (978-5-91761-499-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 239
239 грн
  • ISBN: 978-5-91761-499-1
  • Код товару: 321016
Основні характеристики
Редактор: Анна Симкина , Юлія Зайцева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Закоханість , любов , залежність. Як побудувати сімейне щастя ?» Андрій Лоргус Ольга Краснікова

"Хто ніколи не любив, той не пізнав Господа нашого, бо Бог є любов". Цей рядок з послання Апостолів - вибрав епіграфом для своєї книги Андрій Лоргус - православний священик, практикуючий психолог, науковий працівник і керівник Інституту християнської психології. Книга написана ним у співавторстві з Ольгою Краснікова - колегою Андрія Лоргус. Але, давайте розбиратися разом! Чи робить любов жінки до чоловіка або чоловіка до жінки людей розвиненіші? Так, справжня, справжня любов піднесена, одухотворена. Автори презентованої книги намагаються разом з читачами розібратися, в чому таємниці і загадки внутрішніх "ворогів" любові, де ховаються їх слабкі місця, і чи можна серце навчити любові? Автори представленого видання переконані: будь-яка людина може жити любов'ю, бо любов - це життя. Але, це неймовірно важко! Тисячі перешкод чекають людини на цьому тернистому шляху, але найбільше перешкод всередині, в його власному світі, в серці, в душі. Дуже часто плутають два різні поняття - закоханість і любов, але ще частіше плутають поняття "залежність" з істинною "любов'ю. Якщо я щиро люблю - я даю життя і місце, простір для життя, якщо ж я "не можу без нього жити" - в такому випадку, я привласнюю його. І спотворенням любові є залежність. У любові партнери стоять поряд, а не зливаються. Завдання стоїть така - відкрити всім потенціал любові, її можливість, продемонструвати потаємні секрети її внутрішніх супротивників, їх неміцні, слабкі місця, і можна щось зробити з власним серцем? Книга написана для тих, хто знемагає в битві за любов, хто втратив давно її слід, хто не знайшов або сплутав її адресу, хто палко шукає любов або прагне щосили її зберегти.

Купити книгу «Закоханість , любов , залежність. Як побудувати сімейне щастя ?» Андрій Лоргус Ольга Краснікова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Закоханість , любов , залежність. Як побудувати сімейне щастя ?" (Андрій Лоргус Ольга Краснікова) з ISBN 978-5-91761-499-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Анна Симкина , Юлія Зайцева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Андрій Лоргус Ольга Краснікова

Рецензії на книгу «Закоханість , любов , залежність . Як побудувати сімейне щастя ? ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами