Рецепты «Китайского исследования». Здоровые рецепты от лучших шеф-поваров и специалистов - Лиэнн Кэмпбелл (978-5-00057-415-7)

Рецепты «Китайского исследования». Здоровые рецепты от лучших шеф-поваров и специалистов - Лиэнн Кэмпбелл (978-5-00057-415-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 642
642 грн
  • ISBN: 978-5-00057-415-7
  • Код товару: 320911
Основні характеристики
Назва оригіналу: The China Study All-Star Collection
Перекладач: Василь Горохов
Редактор: Варвара Альохіна , Світлана Першина
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Рецепти « Китайського дослідження ». Здорові рецепти від кращих шеф - кухарів і фахівців» Ліенн Кемпбелл

Автор книги Ліенн Кемпбелл зібрала під однією обкладинкою найздоровіші, найпопулярніші рецепти від авторитетних світових шеф-кухарів ресторанів здорової їжі, авторів збірок про корисної рослинній їжі, дієтологів, дослідників. Автор стверджує, що харчування здорової рослинною їжею не означає обмежене меню нудних страв. Автор пропонує докладні рецепти, ілюстровані барвистими якісними фотографіями смачних і корисних супів, гарнірів, закусок, салатів, десертів і заснованих страв. Проштудіювавши збірник, ви будете харчуватися набагато різноманітніше, крім того, знайдете апетитні і смачні альтернативні страви і продукти - страв і продуктів тваринного походження, цукру.

Купити книгу «Рецепти « Китайського дослідження ». Здорові рецепти від кращих шеф - кухарів і фахівців» Ліенн Кемпбелл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Рецепти « Китайського дослідження ». Здорові рецепти від кращих шеф - кухарів і фахівців" (Ліенн Кемпбелл) з ISBN 978-5-00057-415-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The China Study All-Star Collection
Перекладач
Василь Горохов
Редактор
Варвара Альохіна , Світлана Першина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
304
Формат
60х90/8 (220х290 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Ліенн Кемпбелл

Рецензії на книгу «Рецепти « Китайського дослідження » . Здорові рецепти від кращих шеф - кухарів і фахівців ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами