В мире духов и демонов - Алистер Кроули, Генрих Корнелий Агриппа, Джейк Стреттон-Кент, Эрик де Поу, Аарон Лейч (978-5-906154-66-8)

В мире духов и демонов - Алистер Кроули, Генрих Корнелий Агриппа, Джейк Стреттон-Кент, Эрик де Поу, Аарон Лейч (978-5-906154-66-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 662
662 грн
  • ISBN: 978-5-906154-66-8
  • Код товару: 320754
Основні характеристики
Перекладач: Анна Блейз
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «У світі духів і демонів» Алістер Кроулі Генріх Корнелій Агріппа Джейк Стреттон - Кент Ерік де Поу Аарон Лейч

Антологія містить праці та роботи іменитих і авторитетних авторів сучасності, які пишуть про демонів і духів. В антології зібрані уривки і статті з найцікавіших, значних і важкодоступних книг, в яких розповідається про спілкування з силами потойбічного світу. У книзі представлені унікальні матеріали, які заслуговують на неквапливого і вдумливого читання. Спектр презентованих в книзі думок величезний: тут і точка зору вчених, які досліджували історичні дані, що стосуються демонології з позиції академічних наук, тут ви знайдете думки і розповіді з особистого досвіду магів і містиків. Насмілилися вступити в прямий контакт з потойбічними сутностями і надприродними силами, і які отримали відомості про світ демонів і духів емпіричним шляхом.

Купити книгу «У світі духів і демонів» Алістер Кроулі Генріх Корнелій Агріппа Джейк Стреттон - Кент Ерік де Поу Аарон Лейч в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "У світі духів і демонів" (Алістер Кроулі Генріх Корнелій Агріппа Джейк Стреттон - Кент Ерік де Поу Аарон Лейч) з ISBN 978-5-906154-66-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анна Блейз
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
512
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Алістер Кроулі Генріх Корнелій Агріппа Джейк Стреттон - Кент Ерік де Поу Аарон Лейч

Рецензії на книгу «У світі духів і демонів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами