Определение Вашего Типа Личности. Важное введение в теорию Эннеаграммы, пересмотренное и расширенное - Дон Ричард Рисо, Расс Хадсон (978-5-9906742-1-9)

Определение Вашего Типа Личности. Важное введение в теорию Эннеаграммы, пересмотренное и расширенное - Дон Ричард Рисо, Расс Хадсон (978-5-9906742-1-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 463
463 грн
  • ISBN: 978-5-9906742-1-9
  • Код товару: 320734
Основні характеристики
Назва оригіналу: Discovering Your Personality Type
Перекладач: Марина Калдина
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Визначення Вашого Типу Особистості. Важливе введення в теорію Еннеаграма , переглянуте і розширене» Дон Річард Рісо Расс Хадсон

Еннеаграма особистісних типів - мікс древніх психологічних спостережень і знань і сучасних духовних і психологічних навчань, який з величезним успіхом використовується в світі практично всіх сферах щоденного життя. Презентований трактат - саме повномасштабне керівництво по світу Еннеаграма. Автори унікального керівництва Дон Річард Рісо і Расі Хадсон - на сьогоднішній день є провідними експертами в представлено темі. Тест RHETI надасть унікальну інформацію, яка стосується особистісного зростання і трансформації, що можна рекомендувати і застосовувати в таких практичних сферах, як міжособистісні відносини, освіту, профразвітіе, виховання, профорієнтація. Матеріали, викладені в книзі, легкі в застосуванні і включають все, що необхідно для початку використання Еннеаграма з метою кращого розуміння себе та інших.

Купити книгу «Визначення Вашого Типу Особистості. Важливе введення в теорію Еннеаграма , переглянуте і розширене» Дон Річард Рісо Расс Хадсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Визначення Вашого Типу Особистості. Важливе введення в теорію Еннеаграма , переглянуте і розширене" (Дон Річард Рісо Расс Хадсон) з ISBN 978-5-9906742-1-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Discovering Your Personality Type
Перекладач
Марина Калдина
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дон Річард Рісо Расс Хадсон

Рецензії на книгу «Визначення Вашого Типу Особистості . Важливе введення в теорію Еннеаграма , переглянуте і розширене ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами