Революция в аналитике. Как в эпоху Big Data улучшить ваш бизнес с помощью операционной аналитики - Билл Фрэнкс (978-5-9614-5302-7)

Революция в аналитике. Как в эпоху Big Data улучшить ваш бизнес с помощью операционной аналитики - Билл Фрэнкс (978-5-9614-5302-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 470
470 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5302-7
  • Код товару: 320523
Основні характеристики
Автор: Білл Френкс
Назва оригіналу: The Analytics Revolution
Перекладач: І. Євстигнєєва
Редактор: Володимир Милове
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Революція в аналітиці. Як в епоху Big Data поліпшити ваш бізнес за допомогою операційної аналітики» Білл Френкс

У керівників багатьох великих організацій і фірм, чий бізнес генерував величезні обсяги операційних даних, ще кілька років тому, викликало сумнів першочерговість підходу Big Data. Нині ті, хто ще вагається в ефективності підходу, упускають постійно зростаючі можливості Big Data, підвищуючи для себе ризики втрати частини ринку, тим самим переміщаючись в відстаючі і відживаючі свій вік. Але, виникає проблематика: за що в першу чергу прийматися, щоб вивести свою компанію або фірму на абсолютно новий, високотехнологічний, науковий рівень, до прийняття рішень із застосуванням Big Data? Відповіді в презентованому виданні, написаному директором по аналітиці компанії Teradata Біллом Френксом, викладачем Міжнародного інституту аналітики. У Білла Френкса 20 річний особистий досвід - він гарував в реальному бізнесі на найбільших аналітичних проектах. Презентована "Революція в аналітиці" - покрокове практичне детальне керівництво - інструкція по введенню операційної аналітики і автоматизації прийняття рішень. Експертам в області аналітики, фахівцям "айтішникам", і всім, хто бажає зробити власну компанію, фірму, організацію успішними на базі підходу Big Data, робота Френкса - те, що треба!

Купити книгу «Революція в аналітиці. Як в епоху Big Data поліпшити ваш бізнес за допомогою операційної аналітики» Білл Френкс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Революція в аналітиці. Як в епоху Big Data поліпшити ваш бізнес за допомогою операційної аналітики" (Білл Френкс) з ISBN 978-5-9614-5302-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Analytics Revolution
Перекладач
І. Євстигнєєва
Редактор
Володимир Милове
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Білл Френкс

Рецензії на книгу «Революція в аналітиці . Як в епоху Big Data поліпшити ваш бізнес за допомогою операційної аналітики ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами