О семи вторичных разумах, или духах, управляющих миром под божественным водительством - Иоганн Тритемий (978-5-94698-214-6)

О семи вторичных разумах, или духах, управляющих миром под божественным водительством - Иоганн Тритемий (978-5-94698-214-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 246
246 грн
  • ISBN: 978-5-94698-214-6
  • Код товару: 320461
Основні характеристики
Назва оригіналу: De septem secundeis id est intelligentiis
Перекладач: Владилен Каспаров
Редактор: Шаен Еремян
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Про семи вторинних умах , або духів , які керують світом під божественним проводом» Йоганн Тритемія

Згідно світогляду, поглядів і переконань Йоганна Трітемія вся історія, весь історичний процес тече в тимчасових циклах: сім вторинних умів або планетарних духів по черзі правлять тимчасовими періодами, кожний з яких складається з 354 років і 4 місяців. Книга являє періодизацію історичного процесу саме по цих циклів Йоганна Трітемія і продемонстровано, що особливості і характер історичних подій, які відбуваються під час правління планетарних духів, залежать від астрологічних властивостей відповідної правлячої планети. Книга включає також короткі описи та характеристики історичних подій, видатних історичних особистостей, які були згадані Йоганном Трітемія в його книзі, наводиться масштабна таблиця подій, які відбулися до дня написання трактату (1508). Ця таблиця дасть можливість читачам самостійно проаналізувати і зробити висновки про ефективність і обґрунтованості запропонованої концепції розвитку історії. Наводиться також короткий опис інших окультних систем про періоди історії. Продемонстровано, що наведені системи взаємодоповнюють один одного і дають можливість отримати найбільш точні характеристики різних періодів історії. Роботи публікуються російською вперше.

Купити книгу «Про семи вторинних умах , або духів , які керують світом під божественним проводом» Йоганн Тритемія в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Про семи вторинних умах , або духів , які керують світом під божественним проводом" (Йоганн Тритемія) з ISBN 978-5-94698-214-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
De septem secundeis id est intelligentiis
Перекладач
Владилен Каспаров
Редактор
Шаен Еремян
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Йоганн Тритемія

Рецензії на книгу «Про семи вторинних умах , або духів , які керують світом під божественним проводом ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами