Растущий мозг. Как нейронаука и навыки майндсайт помогают преодолеть проблемы подросткового возраста - Дэниел Сигел (978-5-699-85514-8)

Растущий мозг. Как нейронаука и навыки майндсайт помогают преодолеть проблемы подросткового возраста - Дэниел Сигел (978-5-699-85514-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 190
190 грн
  • ISBN: 978-5-699-85514-8
  • Код товару: 320440
Основні характеристики
Назва оригіналу: Brainstorm. The Power and Purpose of the Teenage Brain
Перекладач: К. Савельєв
Редактор: Е. Олійник , К. Піскарьова , А. Кунар
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Зростаючий мозок. Як нейронаука і навички майндсайт допомагають подолати проблеми підліткового віку» Деніел Сігел

Поведінка підлітків нерідко ставить батьків у глухий кут. Пояснити його складно, а іноді неможливо. Видатний психіатр і нейробіолог Деніел Сігел розглядає підліткові проблеми як результат змін у розвитку мозку. Причому вважає ці трансформації надзвичайно плідними, а досвід, накопичений в перехідному віці, - що впливає на все подальше життя. Поєднуючи свої знання з області нейронауки і теорію майндсайт, Деніел Сігел допомагає зрозуміти дорослих дітей і залишитися в тісному зв'язку з тими, хто доріг. Також книга виходить під назвою "Поза зоною доступу. Як не втратити контакт з дитиною в перехідному віці ".

Купити книгу «Зростаючий мозок. Як нейронаука і навички майндсайт допомагають подолати проблеми підліткового віку» Деніел Сігел в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Зростаючий мозок. Як нейронаука і навички майндсайт допомагають подолати проблеми підліткового віку" (Деніел Сігел) з ISBN 978-5-699-85514-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Brainstorm. The Power and Purpose of the Teenage Brain
Перекладач
К. Савельєв
Редактор
Е. Олійник , К. Піскарьова , А. Кунар
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.400
Автор
Деніел Сігел

Рецензії на книгу «Зростаючий мозок . Як нейронаука і навички майндсайт допомагають подолати проблеми підліткового віку».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами